Gość krenciol Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Pomożcie Mam problem z obrotomierzem. Zakupiłem almere N15 która ma zesputy obrotomierz? Wskazówka obrotomierza gania we wszytkie strony po uruchomieniu silnika. Co mam zrobić do kogo sie udać? Znajomy mechanik stwierdził ze to mogło byc spowodowane jakimś spięciem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Raczej rozbierz zegary i sprawdz styki. Temat znany, uzyj wyszukiwarki. Obrotomierz co moge podpowiedziec jest sterowany z komputera umieszczonego przy podlodze za drazkiem skrzyni biegow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekk Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 ja mam podobny problem styki przeczysciłem i nic nie pomogło kupiłem :029: almere około miesiąc temu i jak narazie nie jestem zadowolony co innego sunny lepiej sie sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Panowie i co w końcu z tym obrotomierzem doszliście co i jak???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matek Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Ja miałem to samo, też obrotomierz ganiał we wszystkie strony, styki przeczyściłem i też nie pomogło-poprostu obrotomierz padł i tyle, poszukałem na allegro rozbitej Almery i kupiłem z niej całe zegary za 40 zł, wymnieniłem i wszystko świetnie się sprawuje, więc polecam zrobić tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martinezx1 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ja miałem to samo, też obrotomierz ganiał we wszystkie strony, styki przeczyściłem i też nie pomogło-poprostu obrotomierz padł i tyle, poszukałem na allegro rozbitej Almery i kupiłem z niej całe zegary za 40 zł, wymnieniłem i wszystko świetnie się sprawuje, więc polecam zrobić tak samo. Dodam tylko, że od angielskiej wersji obrotek też pasuje!! Wiem bo przekładałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zetek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 U mnie niekiedy wariował, ale dochodził tylko do 3500 obr. Ale od dwóch dni spokój. Jest ok może mu przeszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.