Gość gregors Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ludzie potrzebuje pomocy!!!;(( odkrecałem rozrusznik od nissan primera p10E 1.6 16v 1992r-grudzień gaznikowy w celu spisania typu i numerów na nim. Były mi one potrzebne do tego abym mugł zakupić nowy bindex, ponieważ w sklepie sprzedawca mi stwierdził ze potrzebne mu sa te numery rozrusznika aby dobrać odowiedni bindex. Niestety kartke gdzieś zgubiłe:((( a to co pamietam to ze był on mad in U.K. i firmy Magneti Marelli, reszty nie pamietam;(( nie mam już siły na ponowne odkręcanie rozrusznika:((( Helppp!!((((((( greegors@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 załóz jeszcze 10 wątków na ten sam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heineken72 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Ja juz wiesz że był to Magneti Marelli to powinno to stykać... bo do 1,6 benzyna był tylko jeszcze jeden rozrusznik montowany - Hitashi (z tego co pamietam, możesz zobaczyć w manual service jakie były montowane dokładnie) ps. a skad pewnośc ze poszedł Ci bendiks ... może szczotki sie skończyły ps.2 manual service znajdziesz na forum pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregors Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 :/ widzisz gość ze sklepu sie upar ze musi mieć numery rozrusznika, na 99% padł mi bendix bo szczotki są dobre, a czasem mi nie zapala tylko buczy, gwizda(podobno to oznaka ze bendix nie sie nie wysuwa i nie zazębia) :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Magneti Marelli nr: 063227051010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregors Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dzięki mam nadzieje ze ten nr wystarczy! Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greger Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Mam to gdzieś na kartce dokładnie spisane, zakupiłem bez bładzenia ten BENDIX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregors Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 bede Ci wdzięczny za te numery. Widzisz w sklepie z czesciami do Japonców domagaja sie tych nr. rozrusznika. Dzięks! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoover Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Numer MM podany przez Mańka powinien co prawda spokojnie starczyć (chyba że sprzedawca jest nieudolny). W razie czego - numer bendiksa firmy Cargo (chyba najbardziej znany producent zamienników) -135711. Taki został przynajmniej zamontowany w mojej p10 z 93r z rozrusznikiem Magneti Marelli. P.S. To, że sprzedawca chciał numer z rozrusznika to normalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURCZAK Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ile płaciliście za bendix :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregors Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 po nieudanych próbach uzyskania numeru rozrusznika, odkręciłem jescze raz rozrusznik, spisałem numery i kupiłem bendix 48,00zł Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi