Gość gregors Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 WITAM WSZYSTKICH!! Obiło mi sie o uszy, że nissany produkowane były również w U.K. czy da sie to w jakis sposób sprawdzić? po numerach czy czymś innym? Sporo częsci w swojej primerze mam produkcji U.K. Czy to wogule możliwe zeby angole składali calutlkie auta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Od P10 to robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 sprawdz VIN (w dowodzie chociazby) pierwsze litery oznaczaja kraj produkcji jezeli masz SJN - GB jezeli J - JP uzywaj wyszukiwarki forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 nie składali, a produkowali. Jak większość "japońskich" aut średniej i niższej klasy. Według japońskich projektów i technologii produkcji. Tak samo jak w Polsce montuje się lub produkuje auta zagranicznych marek. A to ze względu na cło, no chyba że fajniej by było zamiast primery kupic sobie almere za te same pieniądze, bo róznica w cenie szła by na cło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greger Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Oczywiście pomoże Ci Dekoder VIN - wpisz w Szukaj, są 3 opcje - Japonia, nieco gorzej ale w porządku Wielka Brytania no i w końcu porażka - Hiszpania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregors Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 SJNBAA... ;((( Wielka Brytania Mam płakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mam płakać? Nie ma potrzeby. Zawsze to wysrodkowane miejsce produkcji. Jak napisal greger, nie jest to porazka bo nie Hiszpania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 AFAIK na forum ktoś kiedyś pytał o dekoder VIN i twierdził że jego zaczyna się od "J" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 wszystkie WP11 byly made in japan Nieprawda Moja jest made in uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 http://www.autocentrum.pl/nissanclub/modele/p11.html cytaty Interesujacy jest fakt, ze Primera P11.144 nie była produkowana, ani sprzedawana w Japonii. Dodatkowym elementem przemawiajacym za rosnaca autonomia Nissan Europe jest to, ze cala produkcja zostala ulokowana w zakladach polozonych w Sunderland (Nissan Motor Manufacturing UK - NMUK), w Wielkiej Brytanii. Ponad polowe funduszy przeznaczonych na modernizacje modelu P11 pochlonely prace zwiazane ze stylizacja nadwozia. Model GT był produkowany w Europie, wykorzystzwał to samo zaawansowane technicznie wielowahaczowe zawieszenie spotykane w bardziej "cywilnych" wersjach Primery Nissan Primera P11E, czyli model produkowany w latach 1996-1999, był tak jak poprzednik model P10 produkowany w Angli W hiszpanii klepali terenówki. NIe spotkałem sie nigdy z Primą z Japonii bo jest to niemożliwe. Cała produkcja od P10 odbywała się w Sunderland a części były produkowane w Holandii gdzie są centralne magazyny Nissana. Japońcy jedynie sprawują nadzór nad całością Fiata i Opla też robią na Śląsku, a przecież to nie polskie auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Ze wszystkich Primer tylko W10 była produkowana w Japonii, reszta w Sunderland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Chyba p10 to były robione w Japonii Moze pierwsze sztuki ale watpie. Tak jak napisal B12, W10 bylo z japoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzingis Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Moja P10 z 1995 roku na 100% wyprodukowana w Angli, i pierwsze numery vin zaczynają się na; SJNFAAP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Moja P10 z 94r. tez jest z Anglii a co do P11 pewny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 KRAJ PRODUCENTA JN1 - Nissan Japonia SJN - Nissan Wielka Brytania VSK - Nissan Hiszpania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 KRAJ PRODUCENTAJN1 - Nissan Japonia SJN - Nissan Wielka Brytania VSK - Nissan Hiszpania No, a '3N1' to co? :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebabp Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 hehe pewnie masz "przebite" nr <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchaczz Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 No, a '3N1' to co? :diabel2: to znaczy że samochód jest z pakistanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 to znaczy że samochód jest z pakistanu Może i niedługo tak będzie. A Tiida jest z Meksyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raku Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 http://www.nissanklub.pl/uploads/DIY/Nissa...kodowac_VIN.pdf Są tam na namiary na stronę gdzie możesz wpisać VIN i wyjdzie Ci sporo informacji o Twoim samochodzie, łącznie z opisem wyposażenia fabrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schicksal Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 (edytowane) witam, z tego co wyczytałem na forum to p11 nie znajde z japonii,najwyzej najlepsza opcja skladana w anglii,a jak sie ma sprawa do p12,interesuje mnie tylko motor 2.2di lub 2.0 b,bo podobno sa japonskie!!!! a gdzie skladaja p12 z tymi motorami i czy bezawaryjnosc mozna porównac do p11??? nie interesuje mnie zadna francuska ingerencja!!!!!! dzieki i pozdrawiam Edytowane 22 Grudnia 2010 przez schicksal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jACA1 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) Moja WP11.144 jest (SJN) czyli Wielka Brytania. Edytowane 31 Grudnia 2010 przez jACA1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi