Gość 5hogun Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 witam, widziałem ostatnio na jakiejś Hondzie emblematy z japońskimi znakami. Były bardzo dobrze wykonane, chromowane i zamontowane w miejsce seryjnego znaczka Hondy. Chciałbym coś takiego wrzucić u siebie zamiast znaczka Nissana tudzież napisu Primera. Szukałem w sieci czegoś podobnego, ale niestety nic nie znalazłem. Może kto wie gdzie w Polsce można coś takiego kupić??? PS po demontażu fabrycznych znaczków zostają "dziury" czy znaczki są oryginalnie przyklejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzyb Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 WITAM.tez szukam od kilku miesiecy i nic.bede obserwował ten temacik.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 A ja Wam cos poradze - napiszcie do kolegi Tomyddc, robi breloki do kluczyków - i zapytajcie go o coś takiego - ma chłopak dostęp do lasera i jeśli znajdziecie jakiś projekt to może coś z tego wyjdzie - taka mała sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Siema Widze że kolega z Lublina kiedyś widziałem na Elizówce na giełdzie. Wiem że do Primery P10 ma koleś koło Lublina na trasie na Lubartów ok 2 km od Elizówki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5hogun Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 gdzie dokładniej jakbyś mógł sprecyzować? Moze z P10 bedą pasować nikt przecież nie robi czegoś takiego pod konkretny model (no chyba że civic) tym bardziej P10... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ciecierzyn - duży plac przy szosie tam stoją samochody do rozbiórki- to jest po lewej stronie jadąc w stronę Lubratowa przed dużym zjazdem w dół - tam jest radarowy pomiar prędkości ok 4 Km od Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 W PL bedzie o cos takiego trudno, ale na amerykanskim ebay'u jest bardzo duzo emblematow do przeroznych modeli nissana i to po bardzo atrakcyjnych cenach. Wysylka tez kosztuje nieduzo wiec pomimo ze nie z kraju zakup wyglada calkiem niezle. Co do montazu to rzeczywiscie zostaja otwory ale nowe znaczki maja takie same (plus sa przyklejane). Ja przymierzam sie do zakupu w TYM sklepie. pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5hogun Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Wielkie dzięki chłopaki! Mam nadzieję, że w końcu to gdzieś upoluje. Z tego co patrzyłem na ebayu i w tym sklepie to nie znalazłem tego czego szukałem:( Oczywiście jak ktoś ma jeszcze inną koncepcję to czekam... [ Dodano: Sob 13 Sty, 2007 12:47 ] Więc tak, znalazłem coś podobnego... Poszukajcie TUTAJ. Nie jest to dokładnie to czego szukałem ale zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceksuszek Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 W lublinie widzialem na mitsubishi super naklejki. wygladaly jakby byly zrobione z folii aluminiowej przynajmniej byl taki efekt- takie tam japonskie znaczki ale efekt byl oszalamiajacy. jakby ktos wiedzial gdzie takie cos zdobyc... to dajcie znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 5hogun Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 To akurat najmniejszy problem. Znajdujesz w sieci takie znaki jakie Ci sie podobaja, (obrabiasz sam albo dajesz komus obczajonemu w corelu) idziesz do agencji reklamowej i tam Ci wycinaja ploterem i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafs Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ja od dłuższego czasu szukam czerwonego symbolu SRI widywanego kiedyś na starszych primerach. Ponoc u jakiegos warszawskiego dilera mozna kupic, ale chyba 100 za sztuke - przesada. Moze ktos widzial, ma do sprzedania, wie gdzie mozna za rozsadne pieniadze kupis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi