Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 gre pojedynek kierowników to też swoją drogą ale mnie także chodzi o kierowników majstrów czyli oba auta na jedną hamownie na rolki i kto lepszą zmotę wystrugał !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 no z tym to może byc problem bo trochę kawałek jesteśmy od siebie i będzie problem z dogadaniem terminu w tygodniu a Hamownie w niedziele nie pracują...chyba trzeba bedzie jednak stanąć obok siebie i sprawdzić w warunkach drogowych błędy kierowców raczej nie bedą wchodziły w grę więc moze być to dość obiektywne porównanie samochodów... czy się myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Widze tu rzucona rękawice w strone Kiviego :diabel2: Pieknie, chce przy tym byc, dwa mocne N/A na torze ... POZNAń ?? :027: :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 o jasne lubie tory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 mnie tez sie podoba jak padna jakies konkrety to dajcie znac, chetnie popatrze :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 jak bedzie tor poznan ALT mozemy też pośmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 17 cali i springi sa jak wszystko sie pouklada to bedzie kolejne D2 a wtedy "patrz w lusterko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KIVI Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 I co z mocnego SR 20 jak nie pasuje do niego seryjna skrzynia z gti. Na kazdym biegu spada poniżej zakresu momentu i kupa zasadniczo. Lekarstwem bedzie kłowa skrzynia do max 170 na VI biegu, ale o niej wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CZAJNIK Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 o tym to ja też wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A JA MAM DLA WAS lekarstwo ulecze was, chodzcie do mnie :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GTi-R BOY Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 spasi z gtir 11.7 w cwiartke na 28psi 2.0bar sprawdzone po co Ci wieksze chlopak jak na na to wejz nawet i z poloneza hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 spasi z gtir11.7 w cwiartke na 28psi 2.0bar sprawdzone po co Ci wieksze chlopak jak na na to wejz nawet i z poloneza hehehe przyjedz autem na polskie dragstripy, to nie powtórzysz tego czasu. To jest Polska :zly: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi