dzemik Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Patrząc na te zdjecia z linku powyżej , trzeba przyznać , że dość zgrabnie ta wyciągarka im weszła w otwór w zderzaku. Jedyny mankament , że dość sporo przysłania chłodnicę .... to chyba od turbo chłodnica czy od klimy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Przyznam, że dziwnie to wygląda. Ta dolna wydaje mi się od klimy. Wyżej połozona może być od intercoolera, za nią jest chłodnica silnika. Szkoda, że belki nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mały update odnośnie haka w Czechach: Dziś zatrzymała mnie Police na autostradzie (wypatrzyli przez lornetkę) i od razu gostek leciał do przedniej szyby sprawdzić czy naklejka jest. Zatrzymał się przy tym ewidentnie z tyłu i zerknął na hak, ale jak zobaczył że "poplatek" jest ok, to tylko powiedział grzecznie "diekuji wam' i kazał jechać dalej. I tak już od paru tygodni jeżdżę przez Czechy z hakiem, a teraz to już jestem całkiem spokojny. W razie czego należy się kłócić, że nigdy się nie doczepiali a teraz nie można? Niech spadają na drzewo :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jasne!!! Nie będzie Czech nam pluł w twarz ni dzieci nam germanił i haków się czepiał :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jest tak jak piszesz. Ta delikatna od dołu widoczna to klima a ta mała czarna to IC. Dlatego przystosowując Navarę do terenu nie można oszczędzać na zderzaku i osłonach od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi