Gość Gość - nowy Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 Przyciągnąłem z Niemiec Micrę 1,3 16V z 1993r (wspomaganie, ABS). Ma trochę najechane: 210000km i do wymiany są przeguby. W hurtowni podróbki kosztują ok 210PLN za sztukę - postanowiłem poszukać na szrocie. Doradźcie na co zwracać uwagę? Czy ma znaczenie ABS lub jego brak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 28 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2004 ABS ma znaczenie.Na przegubach z Absem sa takie pierscienie dzieki ktorym dziala ABS.Wystarczy mikroskopijne pekniece tego pierscienia i juz ABS moze szwankowac.Jest to pierscien tak jakby zebatka wokol przegubu tylko ze zeby ma nizsze i proste. POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 210 to bardzo dobra cena.. nie szukaj po shrotach bo sie na tym przejedziesh.. ja wumienialem (bez absow) za 215 zł !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 pierscienie da sie przelozyc z przgubu na przegób :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Przyciągnąłem z Niemiec Micrę 1,3 16V z 1993r (wspomaganie, ABS). Ma trochę najechane: 210000km i do wymiany są przeguby. W hurtowni podróbki kosztują ok 210PLN za sztukę - postanowiłem poszukać na szrocie. Doradźcie na co zwracać uwagę? Czy ma znaczenie ABS lub jego brak? zeczywiscie jak wspomniał ADEX cena super,ja bym takich rzeczy od których twoje zdrowie i zycie zalezy ,na szrocie nie kupowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.