Guest Gość - nowy Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Przyciągnąłem z Niemiec Micrę 1,3 16V z 1993r (wspomaganie, ABS). Ma trochę najechane: 210000km i do wymiany są przeguby. W hurtowni podróbki kosztują ok 210PLN za sztukę - postanowiłem poszukać na szrocie. Doradźcie na co zwracać uwagę? Czy ma znaczenie ABS lub jego brak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dżodżo Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 ABS ma znaczenie.Na przegubach z Absem sa takie pierscienie dzieki ktorym dziala ABS.Wystarczy mikroskopijne pekniece tego pierscienia i juz ABS moze szwankowac.Jest to pierscien tak jakby zebatka wokol przegubu tylko ze zeby ma nizsze i proste. POZDRAWIAM..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ADEX Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 210 to bardzo dobra cena.. nie szukaj po shrotach bo sie na tym przejedziesh.. ja wumienialem (bez absow) za 215 zł !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GugiBaoo Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 pierscienie da sie przelozyc z przgubu na przegób :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówa Posted November 9, 2005 Share Posted November 9, 2005 Przyciągnąłem z Niemiec Micrę 1,3 16V z 1993r (wspomaganie, ABS). Ma trochę najechane: 210000km i do wymiany są przeguby. W hurtowni podróbki kosztują ok 210PLN za sztukę - postanowiłem poszukać na szrocie. Doradźcie na co zwracać uwagę? Czy ma znaczenie ABS lub jego brak? zeczywiscie jak wspomniał ADEX cena super,ja bym takich rzeczy od których twoje zdrowie i zycie zalezy ,na szrocie nie kupowal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.