Gość kriswiczkoks Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam to mój pierwszy post i pierwsza proźba o porade tj. mam żarówki UltraXenon 12V 60/55 http://www.ringautomotive.co.uk/product_list_search.asp i jestem posiadaczem Primery z 2003 roku nie wiem czy moge zamątować te żarówki bez skutków ubocznych tzn. czy nie ulegną zniszczeniu lampy? (plastkiowe) nie mam zielonego pojęcia czy mogę je zamontować :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 zlituj się i użyj wyszukiwarki. Tematów o żarówkach a'la xenon było sporo. Na pewno w dziale Porady eksploatacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kriswiczkoks Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 no to czyli jak na każdym innym forum użyj przeszukiwarki nabijasz tak sobie posty??? :fuckyou: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 1. no właśnie jak na każdym innym forum, najpierw trzeba uzywac wyszukiwarki żeby nie robic bałaganu, ale jak widac i tak do Ciebie to nie dotarło 2. ja nie musze sobie nabijac postów 3. kliknąles "zarejestruj" a nie przeczytałes nawet regulaminu który jasno mówi żeby przed założeniem nowego tematu uzyc opcji "wyszukaj" - chyba że Ty jesteś tak wazny że każdy ma odpowiedzieć akurat Tobie, mimo że temat jest już rozpoczęty gdzie indziej 4. zgłaszam Cię do moderatora - dwa posty i już debilna wypowiedź, tym bardziej że tylko grzecznie Cię naprowadziłem 5. i ja mam PROŹBĘ - ZAMĄTUJ się gdzie indziej np na forum dla letardów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 no to czyli jak na każdym innym forum użyj przeszukiwarki jak napisales tak zrob albo inaczej parafrazujac pewna reklame "jak mowia(pisza) tak nie robia" a wiesz co znajdziesz? http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=22520 I powiedz mi teraz zgodnie z tym co napisal Corn. Po co tworzyc kolejne pytanie skoro juz takie pytanie padlo na forum? Czy nie wystarczy skorzystac z jego bogatych zasobow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 nowy kolega drażliwy bo się za dużo HMB i L-karnityny (pokarm dla bab co chcą schudnąć) nażarł. Poza tym ma problem z za dużymi piersiami. Trzeba go zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ale topic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ztiu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 1. no właśnie jak na każdym innym forum, najpierw trzeba uzywac wyszukiwarki żeby nie robic bałaganu, ale jak widac i tak do Ciebie to nie dotarło2. ja nie musze sobie nabijac postów 3. kliknąles "zarejestruj" a nie przeczytałes nawet regulaminu który jasno mówi żeby przed założeniem nowego tematu uzyc opcji "wyszukaj" - chyba że Ty jesteś tak wazny że każdy ma odpowiedzieć akurat Tobie, mimo że temat jest już rozpoczęty gdzie indziej 4. zgłaszam Cię do moderatora - dwa posty i już debilna wypowiedź, tym bardziej że tylko grzecznie Cię naprowadziłem 5. i ja mam PROŹBĘ - ZAMĄTUJ się gdzie indziej np na forum dla letardów Forum to miejsce dobrowolnych spotkań, dla odprężenia od spraw codziennych stresów. Wyluzuj troszkę, więcej tolerancji dla ludzi. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 dla odprężenia od spraw codziennych stresów. Wyluzuj troszkę, więcej tolerancji dla ludzi. i szacunku dla czasu innych, czyli korzystajcie z wyszukiwarki przed zadaniem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ztiu Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 dla odprężenia od spraw codziennych stresów. Wyluzuj troszkę, więcej tolerancji dla ludzi. i szacunku dla czasu innych, czyli korzystajcie z wyszukiwarki przed zadaniem pytania Cześć aktywny Lemurze z nadmiarem czasu „adwokacie diabła”, jeżeli się nie ma czasu to opuszczasz posty napisane przez takich nowych użytkowników a kolega pewnie sam wie co ma myśleć. Nie każdy z nowych jest już od razu „Wspaniały”, myślę, że to nic strasznego pytać – uprzejmi użytkownicy odpowiedzą a Ci z napiętym czasem może okażą więcej zrozumienia dla ludzkich niedoskonałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 kolego ZTIU, czy coś było nie tak w moim pierwszym poście? nie naprowadziłem nowego kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 więcej zrozumienia dla ludzkich niedoskonałości. dlatego powstalo to http://www.nissanklub.pl/forum/search.php A poza tym ztiu nie wiem czy zauwazyles ale PODALEM mu link bezposredni gdzie moze o tym poczytac... wiec po prostu przestan czytac miedzy wierszami, a czytaj ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja napisze tylko,ze w moim przypadku doszlo do uszkodzenia reflektorow.Odpowiedzialne za to byly oczywiscie zarowki a'la xenon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi