foorest1 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam. Mam pytanko mianowicie mam okazjie kupić takowy samochodzik o którym już troche poczytałem. Ale musze do niego dokupić światła i troszke zrobić zawieszenie z przodu. Czy są wielkie problemy z częściami do tej wersji i czy wogóle jest szansa na urzywane? Mieszkam w okolicach wawki. No i jeszcze czy ceny są ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Strzała. troszke zrobić zawieszenie z przodu zapraszam do Zielonki pod Wawą, facet naprawde na zawieszeniu sie zna i zrobi prawie wszystko, jak będziesz zainteresowany to poszukam tel do niego Czy są wielkie problemy z częściami do tej wersji i czy wogóle jest szansa na urzywane? troszke tych aut na rynku jest więc myśle że z częściami problemu dużego nie będzie, większosc niczym sie nie różni od wersji europejskiej. Zrób rozeznanie na Allegro, napewno znajdziesz dużo Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dzięki. Telefon do teleskopka napewno gdzieś mam . Chodziło mi bardziej gdzie moge kupić lampy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 na allegro jes dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Telefon do teleskopka napewno gdzieś mam hehe, wiemy o co chodzi Jeżeli chodzi o lampy to napewno wcześniej czy później na Allegro znajdziesz, szukaj na MotoAllegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 zalezy ile chcesz czekac ..... ja kupilem na ebayu i juz 2 miech czekam ...A one "plyna, plyna" .....a mialy w tydzien przyleciec Wiec tak jak wszyscy polecam Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 części jest mnustwo tylko czasem trzeba poszukać i być cierpliwym sporoczęści nie warto kupować używanych (zwłaszcza zawieszenia) bo nowe cenowo nie odbiegają od cen innych aut a są też części ,które są tańsze w orginałach od zamienników (filtry oleju ,powietrza, paski i cośtam jeszcze ) spoko na pewno nie będziesz zawiedziony --no i nie nastawiaj się na zakupy części od ręki ---zabezpiecz sobie przynajmniej jeden dzionek na dostawę (w warszawce możesz nawet tego nie odczuć o czym piszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Dzięki za podtrzymanie na duchu. Raczej się zdecyduje Jeszcze tylko małe pytanko. Czy lampy moge kupić do wersji europejskiej? Czy będą pasowały? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Dzięki za podtrzymanie na duchu. Raczej się zdecyduje Jeszcze tylko małe pytanko. Czy lampy moge kupić do wersji europejskiej? Czy będą pasowały? Pozdrawiam. przednie lampy beda pasowaly. te narozne natomiast tuz obok przednich lamp podejda ale bedzie szpara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 przednie lampy beda pasowaly. te narozne natomiast tuz obok przednich lamp podejda ale bedzie szpara podczepię się pod temat - Chętnie wymieniłbym przednie lampy a na rynku najczęściej można znaleźć te od wersji europejskiej QX. Czy jak założę te lampy to narożne z wersji US (nie chcę wymieniać )będą pasować, czy będzie szpara? A co sądzicie o takich lampach tylnych -firma HBM: http://www.allegro.pl/item159430762_nissan...clear_red_.html lub takie: http://www.allegro.pl/item159430004_nissan...ear_black_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 A co sądzicie o takich lampach tylnych -firma HBM:http://www.allegro.pl/item159430762_nissan...clear_red_.html lub takie: http://www.allegro.pl/item159430004_nissan...ear_black_.html ja juz tu widze przekret. tylne lampy z maxi 95 nie podejda do maxi 97-99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 tylne lampy z maxi 95 nie podejda do maxi 97-99 ja jak pewnie pamiętasz mam 1995. O co muszę spytać sprzedawcę, by mieć pewność, że będą pasować? WielkiWac napisał/a: przednie lampy beda pasowaly. te narozne natomiast tuz obok przednich lamp podejda ale bedzie szpara Pawel napisał: Chętnie wymieniłbym przednie lampy a na rynku najczęściej można znaleźć te od wersji europejskiej QX. Czy jak założę te lampy to narożne z wersji US (nie chcę wymieniać )będą pasować, czy będzie szpara? Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Czemu chcesz zmieniac lampy ? Poczaskales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Czemu chcesz zmieniac lampy ? Poczaskales ? Nie są całe, ale w 1995r przednie lampy zostały przerobione na Europę w ten sposób, że wewnątrz włożono lampę H4 a klosz zewnętrzny pozostał z wersji US - efekt jest średni stąd pomysł na wymianę. Nie chciałbym tylko, żeby po wymianie na europejskie została szpara między lampą a narożnym światłem -bo tego nie chcę wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 To moze troche zainwestuj i zamontuj w tych co masz Bi-xenony. Wtedy bedzie super efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ztego co mi wiadomo to lampy od europejskiej niepasują do usa. Są krótsze i szersze. Więc raczej niewarto kupować. Osoba od której mam kupić maxime kupiła lampy od europejskiej wersji i lerzą w koncie. Miały pasować i nic z tego. Maxima 1997r usa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Oooooo !!!!!! To jak kupisz od niego ta Maxime to nie zapomnij wziasc od niego tych lamp ...moze od Ciebie odkupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Witam. Zastanawia mnie jeszcze kilka spraw. Mianowicie śruby i gwinty. Czy w wersji USA śruby są inne czyli będe musiał kupić zestaw kluczy przy jakiejkolwiek naprawie , modernizacji? Ktoś mi mówił że nawet gwinty jakiekolwiek mogą być inne. No i jeszcze czy to wiarygodne że taki motorek może palić 12l gazu (spokojna jazda) przy trasie mieszanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Z tego co sie orientuje to z kluczami nie powinno byc problemow ......a jesli chodzi o spalanie to mysle ze przy spokojnej na gazie sie zmiescisz w 12( to co Ci lyknie wiecej jak bedziesz jechal np. w korku, to napewno na prostym odcinku zaraz odrobisz ) ....ale juz to widze jak bedziesz spokojnie jezdzil Kiedy kupujesz od niego ta Maxime ?? Bo moze bede zainteresowany tymi lampami od Euro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Jeśli wszystko się uda to około tygodnia dwóch. Myśle że lampy napewno będzie chciał sprzedac. Napewno sie odezwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No i jeszcze czy to wiarygodne że taki motorek może palić 12l gazu (spokojna jazda) przy trasie mieszanej? tak to najprawdziwsza prawda - jeśli naprawdę spokojna to nawet 10 a jeśli nie to i 22 :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 jak mowi szalony. sruby i gwinty sa metryczne a nie jakies zasrane calowki amerykanskie. wiec tym sie nie przejmoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 No i jeszcze czy to wiarygodne że taki motorek może palić 12l gazu (spokojna jazda) przy trasie mieszanej? Może palić tyle ale nie sądze że takie wyniki będziesz miał, to nie tramwaj żeby tym tak jeździć, powiem Ci że moja Maxima po Wawie tylko, w nocy jeździłem i spaliła 9.5 litra benzyny, jeździłem baardzo spokojnie ale już tak jeździł nie będe bo szkoda samochodu, na trasie również miałem wynik 9.5 l ale przy prędkości 110 - 130. Taki wynik spalania napewno cieszy w przeciwieństwie do jazdy, bo to auto sie tylko męczy :diabel2: Panowie, nie oszukujmy sie, kupując 3.0 V6 nie oczekujmy rewelacji w spalaniu przy jeździe jaką oferuje to auto :diabel2: chociaż w swojej klasie to i tak pali najmniej :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tjnallpu Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Moja maxi pali średni 12,5 litra LPG (dojazdy do miasta i miasto) przy umiarkowanym obchodzeniu się z pedałem gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi