Gość Hubi Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Hej!!! moja Primerka pali 8,5 gazu na 100km jak się jeździ normalnie, a stałem w korkach ok 2,5h i po przejechaniu 100km zatankowałem znowu do pełna i weszło 15l. możliwe że tyle wychlał w tych korkach??? acha no i mróz. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav1975 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 bardzo możliwe, i pewnie co metr musiałeś ok. 1300kg wprawić w ruch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 moja pali nie wiele mniej wachy bez korków, ale na krótkich odcinkach:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość master1 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 moja p11.144 1,6 pali podobnie. cholerne korkki i po co ta zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz_Primera Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 U mnie tez P11.144 1.6 i wychodzi jakies 12,5 w koreczkach, bez zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość palmer Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 zima doprowadzi mnie do ruiny finansowej 13- 14 litrówa predkości do 70:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maacieq Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 jak bym miał lpg to bym skakał z radości :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość palmer Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 wiesz ja sie ciesze wsumie bo i tak jest o niebo lepiej niz na benzynie ale sam wiesz ze w naszym wieku to duzo wydatków jest a ja dziennie około 100-150 km robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rabialko Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ja kupiem Primerkę P-11.144 w tym tygodniu i też zaniepokoiło mnie spalanie. 200 km trasa, 100 miasto a średnia 9 litrów. Mam silnik 1.8 i myslałem, że będzie z literek mniej ;-) zwłaszcza, że mam lekką nogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bullitt Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 A mi średnia z 500km wyszła 10,05 częściowo trasa, jedna podróż do miasta (4,5 godziny na 70 km) jeszcze z 100 po mieście ale już bez korków, generalnie cykl mieszany z przewagą miasta no i jeszcze akurat ten atak zimy i parę porządnych sprintów spod świateł bo ciągle komuś się zdawało że jest szybszy Motorek to SR20DE jeszcze bez LPG więc wynik uważam za w pełni akceptowalny jak na takie warunki (chociaż nie mówię że to mało a i póki co zbyt lekkiej nogi też nie mam ale też nie piłuje non stop do 7000 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja wiem że średnie spadalnie w mojej Nysce to 10 litrów i jak narazie nie zaskoczyła mnie negatywnie, byłem przygotowany na takie spalanie. Mam w aucie komputer który średnie pokazuje w granicach 9,5 litra,ale biorąco pod uwage ze czasem przejade sie stałą prędkością z 50 km to troche spada,ale w miescie 10 litrów to standard Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Woo Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Szczerze mowiac 2 miesiace temu kupujac Primerke z 2 litrowym silnikiem bylem przygotowany na spore wydatki na paliwo - ku mojemu zaskoczeniu okazalo sie, ze to bardzo przyjemny dla kieszeni silnik Maks w tej chwili to 10l miasto, normalna jazda, korki, srednia "trasa" ok 8-12km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jak na dwu litrowe silniki to akurat są moim zdaniem ekonomiczne,nie mozna im zarzucic ze spalają duzo,zwazywszy ze muszeą nakarmić stajenke a w niej 130 koni,do tego te konie muszą uciągnąc ponad tone masy auta. Spalanie w miescie na poziomie 10 litrów to przyzwoity wynik,zwazywszy jak sie popatrzy na spalanie nowego passata 2.0 TDi gdzie wynosi ono 9.5 litra ROPY.... chyba era oszczędnych diesli się skończyła,teraz spalanie juz wchodzi na poziom benzynówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi