Guest gal66 Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Pytanie do posiadaczy. Jak z możliwościami przewozowymi tego autka? Chodzi mi o wielkość (wymiary) bagażnika przed i po złożeniu siedzeń. Do dealera Nissana mam niestety zbyt daleko, zeby pojechać z miarką a nie znalazłem tego nigdzie. Jeśli ktoś zna w przybliżeniu, albo mógłby zmierzyć będę bardzo wdzięczny za konkretną odpowiedź. Jeszcze jedno pytanie: czy po założeniu boxu dachowego i zapakowaniu bardzo zmienia się środek ciężkości i prowadzenie przy bocznym wietrze. Niedługo pewnie następne pytania Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vazaha Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Calkiem niezla. Przed zlozeniem tylnych siedzen masz ok 420 litrow po zlozeniu 1840l. a do tego zupelnie plaska podloga nie mowiac o licznych ale malych schowkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest barbidu Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Mały pokaz ładowności: Złożone 2/3 tylnej kanapy. I te same rowery wyjęte: Inna rzecz, że stary Scenic był jakby pojemniejszy - po wyjęciu dwóch tylnych foteli można było włożyć te same rowery bez odkręcania przednich kół. W X-Trailu przeszkadzają nadkola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gal66 Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 Wielkie dzięki za odpowiedzi, szczególnie barbidu za zdjęcia. O to mi właśnie chodziło. Trzy rowery i rodzinka się mieszczą bez koniecznosci bagażnika dachowego. Sądzę, ze podobnie z nartami. Jaka długość paki po złożeniu siedzeń? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
PltnikVratko Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Witam, odgrzeję temat, myślę, że mógł by być przyklejony ponieważ „możliwości przewozowe” X-traila to jest jego DUŻA zaleta. :-) Ja na co dzień wożę wózek dziecięcy, w sumie auto kupiłem biorąc pod uwagę jego potężny bagażnik. Wózek z gondolą się mieści w poprzek samochodu, jak i w osi samochodu, bez demontażu kółek i wózek jest przykryty roletą, poza tym jest możliwość załadowania dodatkowego bagażu. Na dłuższe trasy, urlopy kółka można zdjąć i „upchnąć”, dzięki temu się zwiększy przestrzeń bagażowa na więcej bagażu. :-) Zamieszczam zdjęcie: Może taki mały konkurs. ---> Co wozicie na co dzień swoim Xem? Pozdrawiam Vratko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest tim Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 WitajPltnikVratko, piękny kolor /chyba CODAI/,no i tap. "budyń" ładna kompozycja co do zdjęcia, wciśnij PROFIL ,zjedź do PODPIS, a następnie "Wyślij obrazek z twojego komputera"............................"Przeglądaj..",wstaw tam zdjęcie i powinno je być widać. /jeżeli o to Ci chodziło/Powodzenia Ps. Ja przewożę w X-ie wszystko co potrzebne w rolnikowi do produkcji i nie tylko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PltnikVratko Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Tim: kolor Codai Mavue (aktualnie brudny :-) ), tapicerka beżowa, wygląda dobrze ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MonteChristo Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Musisz wyslac na poczatek wyslac na jakis darmowy serwis ktory hostuje zdjecia: fotosic itp. potem to miedzy wklejasz adres danego zdjecia Odgrzeje temat: w X-ie wiozlem ostatnio 105 m2 plytek podlogowych Gres = ok prawie 70 pudelek. prawie 1,5 tony.Tak wiec, jest pojemny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SJP Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Witam, Spróbuj tego: http://imageshack.us/ mz najlepszy do "wrzucania" zdjęć na wszelkich fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.