Gość poszept Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam! Chciałem zapytać czy wymiana akumulatora ma jakiś wpływ na sekwencyjną instalację gazu? Czy trzeba robić jakieś regulacje w komputerze itp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość margaz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 smialo mozesz wymienia nic sie nie skasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość poszept Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 wymiana nie zaszkodzi sterownikowi ale na wszelki wypadek wyciągni jeszcze oba bezpieczniki bo najgorsze dla sterownika są chwilowe skoki napięcia które mogą wystąpić przy dokręcaniu lub zakładaniu klem, miałem ostatnio coś takiego że koleś tylko poluźnił kleme i lekko ją podniósł tak że zaczaiła iskrzyć potem męczyłem sie pół dnia by przywrócić ustawienia w sterowniku LPG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Pamięć wszystkich komputerów gazowych jest nieulotna i wyjęcie aku nawet na dłuższy czas nie spowoduje zmiany nastawów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addagio Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Pamięć wszystkich komputerów gazowych jest nieulotna i wyjęcie aku nawet na dłuższy czas nie spowoduje zmiany nastawów. I mogę powiedzieć, że to jest na 100% sprawdzone praktycznie Nie ma się czego obawiać, można śmiało odpinać aku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.