Guest poszept Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Witam! Chciałem zapytać czy wymiana akumulatora ma jakiś wpływ na sekwencyjną instalację gazu? Czy trzeba robić jakieś regulacje w komputerze itp. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest margaz Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 smialo mozesz wymienia nic sie nie skasuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest poszept Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Snafu Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 wymiana nie zaszkodzi sterownikowi ale na wszelki wypadek wyciągni jeszcze oba bezpieczniki bo najgorsze dla sterownika są chwilowe skoki napięcia które mogą wystąpić przy dokręcaniu lub zakładaniu klem, miałem ostatnio coś takiego że koleś tylko poluźnił kleme i lekko ją podniósł tak że zaczaiła iskrzyć potem męczyłem sie pół dnia by przywrócić ustawienia w sterowniku LPG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_flori Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Pamięć wszystkich komputerów gazowych jest nieulotna i wyjęcie aku nawet na dłuższy czas nie spowoduje zmiany nastawów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Addagio Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Pamięć wszystkich komputerów gazowych jest nieulotna i wyjęcie aku nawet na dłuższy czas nie spowoduje zmiany nastawów. I mogę powiedzieć, że to jest na 100% sprawdzone praktycznie Nie ma się czego obawiać, można śmiało odpinać aku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.