Gość pawelzad Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam wszystkich. W mojej N15 mam wyrobioną tulejkę gumową w miejscu gdzie wchodzi śruba mocowania wachacza poprzecznego do belki osi tylnej. Czy da się to naprawić wymienić nie wymieniając całego wachacza. W ASO w Kielcach powiedzieli że tylko cały wahacz za 700pln plus robota. W sklepach też nie wiele się dowiedziałem. Czy może ktoś coś takiego naprawiał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam. mam ten sam problem z zawieszeniem... czy ktos wie gdzie mozna kupic tuleje do wahacza tylnego poprzecznego? w serwisie za jedna 765zl.... chcieli.... chyba przesada.... a moze caly wahacz watro kupic? a cena ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zapytaj się TUTAJ może coś będzie. Dodatkowo masz tu producenta LINK :mikolaj: Znalazł bym ją gdzieś w sklepie internetowym ale nie mam czasu. Może zapytaj sie u producenta czy prowadza sprzedaż detaliczną. Powodzenia A tak w ogole to taka tuleja będzie kosztowała maksymalnie 100 złotych (przynajmniej do większości aut kosztują około 70 zeta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawq96 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Dzieki za pomoc.. napisalem do firmy.... narazie nie maja na stanie ale za 2 tygodnie ma ruszyc produkcja... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.