Guest pawelzad Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Witam wszystkich. W mojej N15 mam wyrobioną tulejkę gumową w miejscu gdzie wchodzi śruba mocowania wachacza poprzecznego do belki osi tylnej. Czy da się to naprawić wymienić nie wymieniając całego wachacza. W ASO w Kielcach powiedzieli że tylko cały wahacz za 700pln plus robota. W sklepach też nie wiele się dowiedziałem. Czy może ktoś coś takiego naprawiał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawq96 Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Witam. mam ten sam problem z zawieszeniem... czy ktos wie gdzie mozna kupic tuleje do wahacza tylnego poprzecznego? w serwisie za jedna 765zl.... chcieli.... chyba przesada.... a moze caly wahacz watro kupic? a cena ? pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mlody666 Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Zapytaj się TUTAJ może coś będzie. Dodatkowo masz tu producenta LINK :mikolaj: Znalazł bym ją gdzieś w sklepie internetowym ale nie mam czasu. Może zapytaj sie u producenta czy prowadza sprzedaż detaliczną. Powodzenia A tak w ogole to taka tuleja będzie kosztowała maksymalnie 100 złotych (przynajmniej do większości aut kosztują około 70 zeta) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawq96 Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Dzieki za pomoc.. napisalem do firmy.... narazie nie maja na stanie ale za 2 tygodnie ma ruszyc produkcja... pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.