Gość yahoo Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Witam, Wie moze ktos czy jest roznica miedzy tylna klapa do Nissana Primery KOMBI z roku 1998 a tym po liftingu (glownie to z wygladu rozni sie tylko przednimi swiatlami i klapa) ???? Z zewnatrz tylna klapa wyglada tak samo, ale czy nie roznia sie jakimis szczegolami ktore uniemozliwialy by montaz (a dokladniej podmiankie) ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 kolega kupuje p11 i mysli nad wlasnorecznym liftem na 144 i dokladnie sie przygladalem fotom obu wersji i nie zauwazylem roznic. najlepiej popatrzec na zywca nie mowiac o zamku pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yahoo Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 SPOX juz wiem ze nie ma roznicy w tylnej klapie miedzy P11 do 99 i P11 po face liftingu :) Przynajmniej tak jest w katalogach NISSANA, ze obie klapy maja ten sam numer katalogowy, co wskazuje na to ze sa identyczne :) No ale wszystko okaże sie podczas wymiany hehehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 po co wymieniać na taką samą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 kolega kupuje p11 i mysli nad własnoręcznym liftem na 144 A jaki to koszt :?: raczej spory maska, dwa błotniki, zderzak i dwie lampy coś jeszcze przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 jak gadalismy to chyba dokladnie to co wymieniasz. wiesz koszt moze nie maly ale zawsze mniejszy niz furak 2 lata nowszy co nie :?: na dnaich sie wyda czy bedzie bral prime czy nie. ja go nakrecam i mysle ze jest to najlepsze auto w tej cenie i wszystkimi jej zaletami i nielicznymi wadami. pozdro dla wszystkich p11-ownerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yahoo Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 chce wymienic tylna klape w KOMBI bo mi sie rdza pokazala w okolicach laczenia szyby no i koszt zrobienia tego jest prawie taki sam co kupno "nowej" klapy. Dodatkowo lakiernik nie daje gwaracji ze rdza po roku sie znow nie pojawi, gdyz jest to w miejscu gdzie sa laczone blachy Oczywiscie chodzi mi o kupno klapy w tym samym kolorze co mam auto i bez zadnych dodatkowych wkladów finansowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 jasne ze warto sie porozgladac a szybe miec na zapas albo sprzedac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yahoo Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Ot rozgryzłeś moj szatański :diabel2: plan :027: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość damnix Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Tylna klapa i lampy się nie różnia.Zderzak jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość valdi-32 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 przed i po liftingu klapa jest dokładnie taka sama. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi