Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Tylna klapa do P11 KOMBI

Guest yahoo
 Share

Recommended Posts

Witam,

Wie moze ktos czy jest roznica miedzy tylna klapa do Nissana Primery KOMBI z roku 1998 a tym po liftingu (glownie to z wygladu rozni sie tylko przednimi swiatlami i klapa) ???? Z zewnatrz tylna klapa wyglada tak samo, ale czy nie roznia sie jakimis szczegolami ktore uniemozliwialy by montaz (a dokladniej podmiankie) ????

kolega kupuje p11 i mysli nad wlasnorecznym liftem na 144 i dokladnie sie przygladalem fotom obu wersji i nie zauwazylem roznic. najlepiej popatrzec na zywca nie mowiac o zamku :P pozdr

SPOX juz wiem ze nie ma roznicy w tylnej klapie miedzy P11 do 99 i P11 po face liftingu :):) Przynajmniej tak jest w katalogach NISSANA, ze obie klapy maja ten sam numer katalogowy, co wskazuje na to ze sa identyczne :):) No ale wszystko okaże sie podczas wymiany hehehehehehe

kolega kupuje p11 i mysli nad własnoręcznym liftem na 144

A jaki to koszt :?: raczej spory maska, dwa błotniki, zderzak i dwie lampy coś jeszcze przegapiłem

jak gadalismy to chyba dokladnie to co wymieniasz. wiesz koszt moze nie maly ale zawsze mniejszy niz furak 2 lata nowszy :P co nie :?: na dnaich sie wyda czy bedzie bral prime czy nie. ja go nakrecam i mysle ze jest to najlepsze auto w tej cenie i wszystkimi jej zaletami i nielicznymi wadami.

pozdro dla wszystkich p11-ownerow :D

chce wymienic tylna klape w KOMBI bo mi sie rdza pokazala w okolicach laczenia szyby no i koszt zrobienia tego jest prawie taki sam co kupno "nowej" klapy. Dodatkowo lakiernik nie daje gwaracji ze rdza po roku sie znow nie pojawi, gdyz jest to w miejscu gdzie sa laczone blachy :( Oczywiscie chodzi mi o kupno klapy w tym samym kolorze co mam auto i bez zadnych dodatkowych wkladów finansowych :D