Gość jarkk Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Dlaczego ktoś wyedytował mój podpis i dane w profilu ? Na forum nz nikt nie edytuje podpisów i danych, jeżeli wskazują na nkp. Tu widać niestety chyba się komuś w głowie przewróciło. Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez jarkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 W zależności od instalacji czasami trzeba nacisnąći i przytrzymać - awaryjne uruchominie -ale niektóre instalacjie tego nie posiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 moze wymien przelacznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kosman Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 RAZMUS: >>>Link do PDF gdzie jest opisane awaryjne uruchomienie na LPG (strona 4)<<< DIEGO: Brak takiej opcji - w mojej nie ma. BINGO S: Podobno jest, ale z softu sie ja konfiguruje, wiec moze byc wlaczona, badz nie. Nie wiem jak sie ja wywoluje na zywo (telefon do KME ;-) ) PS. Napisz jaka masz instalke, to moze ktos cosik bedzie wiedzial... Sorry, wlasnie zobaczylem jaka masz instalke :-D Cytat z jakiegos forum: "Instalację tą również możemy odpalić na LPG (awaryjne odpalenie). W takim przypadku przyciskamy ten przycisk i trzymając go zapalamy silnik." http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=109457&f=38 Pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) ------ Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez jarkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 A może się ktoś oriętuję ile może kosztować kabel łączący kompa z centralką i oprogramowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kosman Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Aż pójdę spróbować Nie działa , więc trzeba aktywować w komputrze gazowym jednak. THX No przykro mi. Moze jakos na sztywno sie da :-D Podlaczyc rurke z gazem pod rurke z paliwem :-D Nie no, jaja sobie robie ;-) A może się ktoś oriętuję ile może kosztować kabel łączący kompa z centralką i oprogramowanie? Jaka instalka? Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) ----- Edytowane 8 Kwietnia 2010 przez jarkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Wtrysk gazu instalka AG układ J2 tak jest w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kosman Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Znalazlem na elektrodzie do autronica AL700: Ja sie na autronicu nie znam, wiec moze wypowie sie ktos, kto ma z tym stycznosc. Moge Ci soft wyslac (tez z elektrody) w wersji 1.6. Nie wiem jakiego potrzebujesz. Schemat kabelka (dziala z moim diego): Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi