Guest jarkk Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 (edited) Dlaczego ktoś wyedytował mój podpis i dane w profilu ? Na forum nz nikt nie edytuje podpisów i danych, jeżeli wskazują na nkp. Tu widać niestety chyba się komuś w głowie przewróciło. Edited April 8, 2010 by jarkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yaroo Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 W zależności od instalacji czasami trzeba nacisnąći i przytrzymać - awaryjne uruchominie -ale niektóre instalacjie tego nie posiadają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest czopochrup Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 moze wymien przelacznik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kosman Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 RAZMUS: >>>Link do PDF gdzie jest opisane awaryjne uruchomienie na LPG (strona 4)<<< DIEGO: Brak takiej opcji - w mojej nie ma. BINGO S: Podobno jest, ale z softu sie ja konfiguruje, wiec moze byc wlaczona, badz nie. Nie wiem jak sie ja wywoluje na zywo (telefon do KME ;-) ) PS. Napisz jaka masz instalke, to moze ktos cosik bedzie wiedzial... Sorry, wlasnie zobaczylem jaka masz instalke :-D Cytat z jakiegos forum: "Instalację tą również możemy odpalić na LPG (awaryjne odpalenie). W takim przypadku przyciskamy ten przycisk i trzymając go zapalamy silnik." http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=109457&f=38 Pzdr Bartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 (edited) ------ Edited April 8, 2010 by jarkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yaroo Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 A może się ktoś oriętuję ile może kosztować kabel łączący kompa z centralką i oprogramowanie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kosman Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Aż pójdę spróbować Nie działa , więc trzeba aktywować w komputrze gazowym jednak. THX No przykro mi. Moze jakos na sztywno sie da :-D Podlaczyc rurke z gazem pod rurke z paliwem :-D Nie no, jaja sobie robie ;-) A może się ktoś oriętuję ile może kosztować kabel łączący kompa z centralką i oprogramowanie? Jaka instalka? Pozdrawiam Bartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jarkk Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 (edited) ----- Edited April 8, 2010 by jarkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Yaroo Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Wtrysk gazu instalka AG układ J2 tak jest w papierach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kosman Posted February 2, 2007 Share Posted February 2, 2007 Znalazlem na elektrodzie do autronica AL700: Ja sie na autronicu nie znam, wiec moze wypowie sie ktos, kto ma z tym stycznosc. Moge Ci soft wyslac (tez z elektrody) w wersji 1.6. Nie wiem jakiego potrzebujesz. Schemat kabelka (dziala z moim diego): Pozdrawiam Bartek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts