Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Dwa szybkie pytanka

Guest Woo
 Share

Recommended Posts

Akcesoria do samochodu - wybierz na Ceneo.pl
Guest marcin101

a czy zdrowe sa zatyczki do nosa? jak znam zycie to przy napieciu sprezyna pod obciazeniem strzeli czyli ktotko mowiac jak wjedziesz w dziure to bedziesz mial 2 sprezyny z jednej.

Sprezyna srubowa pracuje na skrecanie (zwoje podczas sciskania sprezyny sa skrecane)zakladajac taki wynalazek zwiekszysz wstepne napiecie sprezyny a tym samym zblizysz sie do wartosci zniszczenia, kazde kolejne zwiekszenie obciazenia moze spowodowac uszkodzenie nie mowiac o tym ze auto z takim wynalazkiem nie ma prawa przejsc przegladu

Pytanie 2 bylo z czystej ciekawosci - szczerze mowiac nie odwazylbym sie nawet probowac na tym jezdzic, ale pomyslowosc ludzka nie przestanie mnie zadziwiac i chcialem poznac opinie innych :)

Guest cornholio78

no zobaczcie frajerzy na całym świecie głwoią się, obliczają, testuja, produkują sportowe sprężyny, inni frajerzy je kupują za grubą kasę

a tu jakis kowal Zenek ze wsi Pcim Dolny produkuje taki mądry wynalazek a jego szwagier Jasiu z Pcimia Grónego go sprzedaje, i to za jakie grosze

Drżyjcie H&R, Eibach i inni

:D:D:D:D

Na poważnie, to jak powiedział Marcin, daj sobie spokój z taka popeliną. Chcesz obniżać - zrób to porządnie

Taaa już samo to że gościu takie błędy robi że się płakać chce Z pewnością w jego mniemaniu Max bezpieczeństwa oznacza co innego niż zwykle. Nie kupować wynalazków. Co do emblematu to Ci nie powiem bo u mnie jeszcze nie wypada

Guest maykel132

emblematy z tylnej klapy mozesz sobie spokojnie oderwac sa one przymocowane na gabce . pod która nie ma żadnych dziur. bedziesz miał jedynie troche trudności żeby usunąć tą gąbkę. Ja robiłem to paznokciem bo nie niszczysz lakieru. mój kolega postanowił zrobić to nitro i tez poszło.