Gość hudini77 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam Mam taki kłopot jak w temacie, sprawdzałem bezpieczniki są ok! podłączenie wydaje się tez być ok. Co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peepuck! Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Może zadam durne pytanie ale sprawdzałes to przy przekręconym kluczyku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hudini77 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tak kluczyk był w stacyjce a silnik pracował!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Nie zostaje nic innego niz po kolei sprawdzac podlaczenia. Tylko zapalniczka Ci nie dziala ? Na bezpieczniku sprawdz czy w ogole jest plus. Jak pamietam to jest ten sam plus co zasilanie radia, dmuchawy itd ktory pojawia sie po przekreceniu stacyjki na pierwszy skok. Jesli Ci to chodzi i mowisz ze sprawdzales podlaczenie i bezp. to trzeba sprawdzic juz same wiazki. A tak wogole to witam Almerowicza z moich okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hudini77 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Dzięki za pomoc, faktycznie przewód w wiązce był przerwany. Prąd już jest!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jb1973 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam!!! Mam problem z gniazdem przednim zapalniczki spowodowałem zwarcie co spowodowało przepalenie bezpiecznika 15A w kabinie po kierownicą, wymieniam bezpiecznik i nic dalej nie ma napięcia. Poza tym nie zauważyłem innych problemów z elektryką. Nie wiem gdzie szukać usterki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.