Guest hudini77 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Witam Mam taki kłopot jak w temacie, sprawdzałem bezpieczniki są ok! podłączenie wydaje się tez być ok. Co jest nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Peepuck! Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Może zadam durne pytanie ale sprawdzałes to przy przekręconym kluczyku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hudini77 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Tak kluczyk był w stacyjce a silnik pracował!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest wwl Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Nie zostaje nic innego niz po kolei sprawdzac podlaczenia. Tylko zapalniczka Ci nie dziala ? Na bezpieczniku sprawdz czy w ogole jest plus. Jak pamietam to jest ten sam plus co zasilanie radia, dmuchawy itd ktory pojawia sie po przekreceniu stacyjki na pierwszy skok. Jesli Ci to chodzi i mowisz ze sprawdzales podlaczenie i bezp. to trzeba sprawdzic juz same wiazki. A tak wogole to witam Almerowicza z moich okolic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hudini77 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Dzięki za pomoc, faktycznie przewód w wiązce był przerwany. Prąd już jest!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jb1973 Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Witam!!! Mam problem z gniazdem przednim zapalniczki spowodowałem zwarcie co spowodowało przepalenie bezpiecznika 15A w kabinie po kierownicą, wymieniam bezpiecznik i nic dalej nie ma napięcia. Poza tym nie zauważyłem innych problemów z elektryką. Nie wiem gdzie szukać usterki. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.