Gość *ukasz Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 Siemanko wszystkim! Niech mi ktoś pomoże i powie czy jest możliwe wstawienie do P10 1.6 16V silnika 2.0 GT? a jeśli tak to jakie zmiany są dodatkowo potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 1 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2005 Siemanko wszystkim! Niech mi ktoś pomoże i powie czy jest możliwe wstawienie do P10 1.6 16V silnika 2.0 GT? a jeśli tak to jakie zmiany są dodatkowo potrzebne?jest mozliwe 8) w koncu pordukwali seryjnie z takim silnikiem wiec w czym porblem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piomal Opublikowano 3 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2005 Skrzynia, zawieszenie, hamulce... trochę tych różnic jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ROBAS Opublikowano 22 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2005 mam GT i obawiam sie ze zostanie Ci tylko buda z 1,6 nie wiem czy nie lepiej kupic silnik z obudowa w komplecie (chyba ze masz za duzo $$$) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.