Guest *ukasz Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Siemanko wszystkim! Niech mi ktoś pomoże i powie czy jest możliwe wstawienie do P10 1.6 16V silnika 2.0 GT? a jeśli tak to jakie zmiany są dodatkowo potrzebne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EnDrIu WAWA Posted January 1, 2005 Share Posted January 1, 2005 Siemanko wszystkim! Niech mi ktoś pomoże i powie czy jest możliwe wstawienie do P10 1.6 16V silnika 2.0 GT? a jeśli tak to jakie zmiany są dodatkowo potrzebne?jest mozliwe 8) w koncu pordukwali seryjnie z takim silnikiem wiec w czym porblem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest piomal Posted January 3, 2005 Share Posted January 3, 2005 Skrzynia, zawieszenie, hamulce... trochę tych różnic jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ROBAS Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 mam GT i obawiam sie ze zostanie Ci tylko buda z 1,6 nie wiem czy nie lepiej kupic silnik z obudowa w komplecie (chyba ze masz za duzo $$$) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.