Shogun Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoszone. Po pracy jadę pokazać moje kuku :wink: Shogun a możesz podać jakieś namiary na tych gości co u Ciebie montowali. Witam Poszło na PW. Umieszczę dla wszystkich namiary w dziale gdzie naprawiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martusia Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dziękuję wszystkim za pomoc. Sprawdziłam 2 miejsca: www.szybysamochodowe.com - klejenie 60-90 zł ale w przypadku przedniej szyby i uszkodzenia na wysokości kierowcy sugerują wymianę całej - koszt 384 zł www.samnet.com.pl - koszt wymiany z szybą 360 zł ceny dla micry z 97 r. / szyba biała Jeśli będzie na stanie to decyduję się na wymianę w samnet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Flack Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Witam Dozuce jeszcze swoj przypadek . Dostalem z kamienia i mam mala gwiazdke . Pojechalem do Jaana w poznaniu i pani stwierdzila , ze sa tam conajmniej cztery drobne pekniecia wiec naprawa tylko na moja odpowiedzialnosc . Wymiana szyby na nowa zielona 467 zl z pakietem ubezpieczenia na rok . Stwierdzilem ze dopoki gwiazdka sie nie powieksza bede jezdzil , zobaczymy jak przetrwa letnie upaly Pozdrawiam Flack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andry Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Stwierdzilem ze dopoki gwiazdka sie nie powieksza bede jezdzil , zobaczymy jak przetrwa letnie upaly Flack Jak już wczesniej było pisane, bezpieczniej jest jednak takie pęknięcie zakleić żywicą. Fachowcy zrobią to tak, że nie będzie śladu. A dużo mniejsze prawdopodobieństwo, że pęknięcie się rozszerzy. Cena za naprawę, zależy od warsztatu; od 40 do 100 zł. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wenezuela Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 WITAM JAK BY KTOS Z WARSZAWY MIAL PROBLEM Z SZYBAMI TO MOGE POMUC (PRACUJE W SZYBACH) rolex1@o2.pl WITAM JAK BY KTOS Z WARSZAWY MIAL PROBLEM Z SZYBAMI TO MOGE POMUC (PRACUJE W SZYBACH) rolex1@o2.pl hej.mam proSbe możesz mi załatwić przednią szybe do nissana primery slx 2.0 1991?Jestem z bydgoszczy zjezdziłem wiele szrotów i nigdzie nie mają.Raz trafiłem,ale gość chciał tak chorendalną sumę ze nie było nie stać.help!697567729.daj znać oddzwonie................. hej.mam proSbe możesz mi załatwić przednią szybe do nissana primery slx 2.0 1991?Jestem z bydgoszczy zjezdziłem wiele szrotów i nigdzie nie mają.Raz trafiłem,ale gość chciał tak chorendalną sumę ze nie było nie stać.help!697567726.daj znać oddzwonie................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extradd Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Po kiego chcesz kupować szybę na szrocie?Przednia szyba zazwyczaj jest klejona.Sam ostatnio przerabiałem pękniętą przednią szybę w N15, całość z wymianą kosztowała mnie 400zł, a dodatkowo po wszystkim ubezpieczyłem sobie wszystkie szyby za 70zł na cały rok (Warta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi