Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Pęknięta szyba

Gość qbas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłoszone. Po pracy jadę pokazać moje kuku :wink:

Shogun a możesz podać jakieś namiary na tych gości co u Ciebie montowali.

Witam

Poszło na PW.

Umieszczę dla wszystkich namiary w dziale gdzie naprawiać.

Pozdrawiam

Gość martusia

Dziękuję wszystkim za pomoc.

Sprawdziłam 2 miejsca:

www.szybysamochodowe.com - klejenie 60-90 zł ale w przypadku przedniej szyby i uszkodzenia na wysokości kierowcy sugerują wymianę całej - koszt 384 zł

www.samnet.com.pl - koszt wymiany z szybą 360 zł

ceny dla micry z 97 r. / szyba biała

Jeśli będzie na stanie to decyduję się na wymianę w samnet.

Witam

Dozuce jeszcze swoj przypadek . Dostalem z kamienia i mam mala gwiazdke . Pojechalem do Jaana w poznaniu i pani stwierdzila , ze sa tam conajmniej cztery drobne pekniecia wiec naprawa tylko na moja odpowiedzialnosc . Wymiana szyby na nowa zielona 467 zl z pakietem ubezpieczenia na rok .

Stwierdzilem ze dopoki gwiazdka sie nie powieksza bede jezdzil , zobaczymy jak przetrwa letnie upaly ;)

Pozdrawiam

Flack

Stwierdzilem ze dopoki gwiazdka sie nie powieksza bede jezdzil , zobaczymy jak przetrwa letnie upaly ;)

Flack

Jak już wczesniej było pisane, bezpieczniej jest jednak takie pęknięcie zakleić żywicą. Fachowcy zrobią to tak, że nie będzie śladu. A dużo mniejsze prawdopodobieństwo, że pęknięcie się rozszerzy. Cena za naprawę, zależy od warsztatu; od 40 do 100 zł. Pozdro.

• 4 lata później...
Gość wenezuela

WITAM

JAK BY KTOS Z WARSZAWY MIAL PROBLEM Z SZYBAMI TO MOGE POMUC (PRACUJE W SZYBACH)

rolex1@o2.pl

WITAM

JAK BY KTOS Z WARSZAWY MIAL PROBLEM Z SZYBAMI TO MOGE POMUC (PRACUJE W SZYBACH)

rolex1@o2.pl

hej.mam proSbe możesz mi załatwić przednią szybe do nissana primery slx 2.0 1991?Jestem z bydgoszczy zjezdziłem wiele szrotów i nigdzie nie mają.Raz trafiłem,ale gość chciał tak chorendalną sumę ze nie było nie stać.help!697567729.daj znać oddzwonie.................

hej.mam proSbe możesz mi załatwić przednią szybe do nissana primery slx 2.0 1991?Jestem z bydgoszczy zjezdziłem wiele szrotów i nigdzie nie mają.Raz trafiłem,ale gość chciał tak chorendalną sumę ze nie było nie stać.help!697567726.daj znać oddzwonie.................

Po kiego chcesz kupować szybę na szrocie?Przednia szyba zazwyczaj jest klejona.Sam ostatnio przerabiałem pękniętą przednią szybę w N15, całość z wymianą kosztowała mnie 400zł, a dodatkowo po wszystkim ubezpieczyłem sobie wszystkie szyby za 70zł na cały rok (Warta).