Gość przem127 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam wszystkich. Pierwszy raz (czynnie pierwszy:) ) na forum i już męcze pytaniem . Czy istnieje szansa zamiany zbornika w bagażniku na toroidalny w Y10tce? W tym wynalazku producent wymyślił, że rdzewiejące koło zapasowe to cos o czym marzy każdy użytkownik, ale nie przewidział ile miejsca zajmie butla LPG w bagażniku . Widziałem już na allegro Y10tki z rzekomym gazem i bez butli w bagażniku, ale jeden z gazowników stwierdził, że taka przerówbka jest niewykonalna (z rzekomych przyczyn formalnych). Piszę, bo może ktos z Was ma takie cudo, albo ma pojęcie czy to w istocie wykonalne, na jakich zasadach i najważeniejsze - jakie wiążą się z tym koszty? Przem127 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikey_one Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Nie jestem pewien dokłądnie umiejscowienia koła w Y10 ale jeśli masz pod podłogą (od spodu auta) to o butli w miejscu koła możesz tylko pomarzyć... Możesz natomiast założyć butlę 32l w bagażniku wzdłu ż osi samochodu (miałem tak w N13 hb) i powiem, że jest to dość ciekawe rozwiązanie, nadal można złożyć oparcie i butla wtedy tak mocno nie przeszkadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 chyba powinien ktos przeniesc temat do dzialu LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Nie jestem pewien dokłądnie umiejscowienia koła w Y10 ale jeśli masz pod podłogą (od spodu auta) to o butli w miejscu koła możesz tylko pomarzyć... Z tym akurat nie ma problemu Są zbiorniki wewnętrzne jak i zewnętrzne. Patrz np Renault 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.