Gość jankowski1987 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 witam z jakiego innego auta można zaaplikować poszeżenie błoltników. Ponieważ chcem poszeżyć w swojej 100 błotniki tak żeby wyglądały jak w audi TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Proponuję mlotek i do dziela. Chcem to zrobiem :690: :688: a tak poważnie po co ci szersze nadkola w tak ladnym samochodzie? Do takich nadkoli nie zapominaj musisz dolożyc co najmniej po 50 mm dystanse na strone i felgi min 17" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jankowski1987 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 no właśnie takie mam plany jak będe ospoilerowywał swoją 100 to odrazu i bym poszeżył i wstawił większe aluny bo i tak musze zmienić swoje koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 to bedzie taka ubozsza wersja audi tt chociaz wydaje mi sie ze takie poszerzenie nadkoli w nx-ie nie bedzie wygladalo ladnie pzdr rz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Zależy jak bardzo chcesz poszeżyć auto i z czego chcesz robić. Jeśli chcesz mieć metalowe poszeżenia to możesz zaadoptować reperaturki błotników z Vw Golfa II, natomiast jeśli chcesz mieć z plastiku ale wąskie to też był jakiś zestaw do VW Golfa II, a jak chcesz szerokie to musisz szukać podróbki Zendera do Opla Astry F (1). Na Astrze prezentuje się super, bo miałem okazje raz taki sprzedać i widziałem go później zamontowanego na aucie. Jeśli chcesz zobaczyć jak wygląda on na Opelku to wystarczy jak poszukasz zestawów tuningowych Zendera w necie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.