Gość Gringo Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Kmink to GT na poniższym linku jest seryjnie niższe o 3cm od cywilnej wersji np takiej jak moja? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2366972 Nie wydaje mi sie żeby tak było....a nawet powiedziałbym że z przodu ma wiekszy prześwit niż ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 tak. ta z linku ma seryjny zawias GT... duży prześwit jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 ty masz duże fele w GT i SRi był taki sam zawias w pozostałych był wyższy z 20mm u mnie jest -30od serii GT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 wrzuć fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 wrzuć fotkę mam tylko jedną - patrz 3posty wzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 męsko ............ btw.. dziś moja primka była w warsztacie i przesmarowała sobie tłoczek tylnego hamulca bo "stał" i po nagrzaniu poprostu hamował mnie. Stąd wzięło sie moje niezadowolenie jezeli chodzi o osiagi autka , przy okazji ustawiłem przy fachowej pomocy mojego ojca zapłon max ile wlazło - oczywiscie na lampe ... no teraz sie zbierac zaczęła - od dołu duzo lepiej idzie, a nie tylko 4800-7200 RPM już coś sie dziać zaczyna 2500-3000 ... góra natomiast nie uległa osłabieniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmink Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 męsko :one: [ Dodano: Czw 29 Mar, 2007 16:31 ] męsko :one: zrobiłeś autodiagnostyke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PMW Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 nie nie robił jeszcze ... [ Dodano: Czw 29 Mar, 2007 22:07 ] tak mi sie spodobała moja prima sport line... że w przyszłym roku (nie będę musiał już dużego wózka dziecięcego wozić ze sobą) ... mam akceptacje mojej ślubnej nawet- bardzo ją kocham.... sprowadzę sobie takie coś: http://www.ingos-kiste.de/technik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi