Gość oldskool Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 witam z racji przebywania w takim kraju a nie innym chcac uciec z vat stalem sie posiadaczem pieknej czarnej navarki wersja le no i po czytaniu waszych postow troche mnie strach ogarnal (szkoda ze nie czytalem tego wczesniej zanim kupilem) zaczalem sprawdzac czy aby wszystko sie zgadza z wersja ktora kupilem .wiec co z kompasem ? wynika ze powinien byc wg instrukcji naciska sie on i poszlo cos powinno sie wyswietlic na magicznym lusterku a tu nic zero wiec what da f*ck ? ma ktos jakies pojecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ja nie mam kompasu, a za to orginalny nissanowski zestaw głosnomowiacy na bluetooth w lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oldskool Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ale czy powinien byc czy nie powinno o to chodzi bo wszedzie jest niby kompas na wyposazeniu wersji le napisane ze powinien byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 "polskie" LE maja seryjnie kompas, chyba ze doplaciles za zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 jak masz zestaw IT - to kompasu nie ma :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad J. Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ja nie mam kompasu, a za to orginalny nissanowski zestaw głosnomowiacy na bluetooth w lusterku Cze Masz moze dodatkowy IT pakiet??? bo zdziwilo mnie to ze mowisz o zestawie w lusterku ja mam zastaw i mikrofon jest umieszczony w konsoli od alarmu w podsufitce. jak jade pow 80 to ludzie piszcza ze nic mnie nie slysza dzaila jak telefon z pudelek po pascie do butow na sznurku:-) napisz jak twoj dziala i jak jest umieszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Kompas jest w wersji 2006LE, natomiast w wersji 2007LE (sprzedawanej w polsce od października ub r.) nie ma kompasu i jest inne radio. Był o tym wątek przy okazji normy Euro4 - poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ee ale u mnie w manualu (2005) jest ze jak masz gpsa to nie ma kompasu w lusterku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oldskool Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 hmm powiem tak kupilem navare rocznik 2006 odebralem tydzien temu i radio mam z tego co przeczytalem tu na forum model 2007 kompasu nie mam mam cos w podsufitce jakies cholera krateczki ale nie wiem czy to czujnik jakis od klimy bluetootha raczej chyba nie mam chyba siks wiec wynika ze mam nissana z 2006 a wyglada jak 2007 heh wiec pewnie kompasu niet ale sprawdzilem poduchy pod skrzynia dokrecone heh a co z tym radiem na 6 plyt ? nie ma nikt pojecia jak przejsc z tego 2 din model 2007 na cos z 1 din ? [ Dodano: Pon 26 Lut, 2007 13:30 ] a ha nie mam IT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berez Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 jade pow 80 to ludzie piszcza ze nic mnie nie slysza dzaila jak telefon z pudelek po pascie do butow na sznurku:-) raczej dziala normalnie. jeszcze nikt nic nie mowil ze nie slychac albo cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ralf Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Wszysko się zgadza. navary LE z końca 2006 roku są już jako model 2007 i nie mają kompasu, popielniczki, osobnego pstryczka na spryskiwacz świateł (teraz płyn idzie hektolitrami bo wali na światła za każdym razem), kilku koni pod maską (model 2006 miał 4 więcej), haczyk€w z boku burt i h... wie czego jeszcze się doszukam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ale za to mają Euro4, bo wg speców to spalanie 10l/100km jest przyjaźniejsze dla natury niż spalanie 8,5l/100km. :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ale za to mają Euro4, bo wg speców to spalanie 10l/100km jest przyjaźniejsze dla natury niż spalanie 8,5l/100km. :027: Spalanie w roczniku 2007 to 8.6l a nie 10 l - to dane techniczne z książki autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 jak kupowałem 4 mies temu to wg katalogów model 2006 miał średnie spalanie 8,5 a model 2007 już 9,6. Ciekawe czy błąd w druku, czy coś innego? Moja spala w każdym razie ok 10. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Książka książką a życie życiem. Moja zużywa średnio jakieś 9,5 l/100km I co na to książka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Może to był błąd. Bo ja mam rocznik 2007 i tam jest wyraźnie napisane 8.6 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Wierzysz we wszystko co jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja to akurat najmniej wierzę w to co piszą o spalaniu Jeszcze mi się nie zdarzyło w żadnym aucie żeby pisali prawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja to akurat najmniej wierzę w to co piszą o spalaniu Jeszcze mi się nie zdarzyło w żadnym aucie żeby pisali prawdę! Ja tylko przytoczyłem dane techniczne rocznika 2007 co potwierdzało by podobny poziom spalania w euro 4 i 3. Faktycznie to zawsze jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zawsze producenci ściemniają przynajmniej o 1l/100 km. A ich norma spalania to czysta fikcja ale o tym kompasie co w tytule to chyba nie pisali Ci w specyfikacji samochodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzesiek13 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 O kompasie nikt nic nie wspominał :/ a ja nie pytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi