Gość szamar Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Witam Klubowiczów. Mam taki problem jestem szczęśliwym posiadaczewm Almery n15 2,0D 1997r i teraz okazało się ze poduszka silnika rozwulkanizowała się i jest do wymiany . Czy ktoś wie może gdzie można kupić poduszke do tego modelu? Jestem z Łodzi w sklepie w którym kupowałem dotychczas wszystkie części powiedziano mi ,ze ta poduszka wystepuje tylko w oryginale!!!! Po pierwsze jest bardzo trudna do zdobycia a po drugie podobno kosztuje jakieś chore pieniądze. Jeśli ktoś miał taki problem i kupił gdzieś taką poduszkeposzę o info. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markij Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam Klubowiczów.Mam taki problem jestem szczęśliwym posiadaczewm Almery n15 2,0D 1997r i teraz okazało się ze poduszka silnika rozwulkanizowała się i jest do wymiany . Czy ktoś wie może gdzie można kupić poduszke do tego modelu? Jestem z Łodzi w sklepie w którym kupowałem dotychczas wszystkie części powiedziano mi ,ze ta poduszka wystepuje tylko w oryginale!!!! Po pierwsze jest bardzo trudna do zdobycia a po drugie podobno kosztuje jakieś chore pieniądze. Jeśli ktoś miał taki problem i kupił gdzieś taką poduszkeposzę o info. Pozdrawiam Cześć Ja też jestem z Łodzi i jedno co wiem to fakt, że nie ma tutaj takiego super sklepu od japońców. Może JC na Wróblewskiego. Jest w Pabianicach kolo co ma sklep i jest całkiem konkretny. Zadzwoń i zapytaj o tą poduszkę. Tel. 602 224 584. Nazwy lub nazwiska nie podaję celowo żeby nie być posądzonym o reklamę. Ja u niego kupuję już kilka lat i wiem, że kolo potrafi doradzić jak trzeba a nie tylko katalog i katalog. Powodzenia. markij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szamar Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Dzięki za info ale wlasnie w JC mi powiedzieli że jest tylko ryginał ale zadzwonie pod numer który podałeś i spytam, Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.