Gość stypcio Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam od dluzszego czasu mam wrazenie ze moja Mica "krzywo" stoi. dzisiaj wkoncy wzialem metr i pomierzylem. Okazalo sie ze strona kierowcy jest nizej o okolo 2-3cm. Co moze byc tego przyczyna czy da sie jakos tanio skorygowac wade postawy w K11? Z przodu sa nowe amortyzatory jesli to ma jakies znaczenie. z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 autko ma swoje lata, wiadomo najczesciej autem jezdzi kierowca obstawiam "zmęczone" sprężyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo_Snk Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A mam pytanie czy to z przodu jest obniżona z prawej czy z tyłu, chyba że na całej długości z prawej strony jest obniżone o te 2cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 chyba ze po wymianie to sie stalo to moze amorek padł??;] albo rozne cisnienie w oponach;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcior Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 sprawdz ciśnienie i amorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stypcio Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam. obnizony jest na lewo tylko z tylu przynajmniej z przodu nie widac (nie mierzylem), amortyzatory sa dobre i nie padniete a w kolach cisnienie jednakowe po obu stronach. Nie odczuwa sie tego w jezdzie. Na zbieznosci kol wszystko OK. Tylko jak sie dokladniej przygladne na stojace auto to troche mnie to niepokoi. Moze faktycznie to sprezyna z tylu ale to musialby chyba ktos naprawde ciezki jezdzic ciagle sam. Ja jezdze od 2 lat (74kg) wiec to chyba nie ja tak "ubilem" ta lewa strone:). W niemczech to chyba jakis kolo 150 kg musial ta Micra jezdzic. jesli bym musial wymieniac to pewnie z obu stron sprezyny. nie wiecie ile to moze kosztowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.