Gość palmer Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 siema, apropo średmiego spalania GRINGO to kasowałes go podczas jazdy czy postojhu np. na swiatach u mnie tez tak bywa jak skasuje stojac na skrzyzowaniu i dynamicznie rusze to pokazuje 17 ale jak juz w ruchu to raczej od 6.3 do 10.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 siemanko, kasowałem podczas postoju i po ruszeniu i przejechaniu kilku metrów zaczynałwskazywać dużą wartośc, z czasem jak jechałem spalanie spadalo,ale trwało to troche bo tak szybko np do 8.5 litra spaść nie chciało.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi93 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja też skasowałem i gdy ruszyłem to zaczął pokazywać 32 l i bardzo długo trwało żeby pokazywał 8l po około 12km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja mam dokładnie tak samo....a kolega rav1975 ma chyba inny komputer w aucie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rav1975 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja mam dokładnie tak samo....a kolega rav1975 ma chyba inny komputer w aucie... taki sam, ale skasuj jak już ruszysz Możesz się pobawić i kasować dla różnych obrotów silnika :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jar Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Odświeżam temat Bo tak czytam i czytam i widzę, że zrobił się z tego niezły OT Nikt w sumie nie odpowiedział jednoznacznie jak to jest z tym komputerem, może ktoś ma jakieś nowe info - wystarczą same zegary czy też nie?? Co zrobić, żeby cieszyć się wskazaniami komputera? :027: a tak apropos OT: Na jednym z portali motoryzacyjnych opisywali jak oszczędnie jeździć i tam dokładnie opisali moment hamowania silnikiem. Spalanie w tym przypadku jeśli nie jest zerowe to minimalne i znacznie mniejsze niż gdybyśmy dali na luz. Oczywiście jest tak jak już ktoś wspomniał jedynie w samochodach z wtryskiem. Nie prawda, że tylko samochody z wtryskiem przy hamowaniu silnikiem mają prawie zerowe zużycie paliwa - taki patent był nawet w gaźnikowym poldku - o ile się nie mylę odpowiadał za to zawór ZHS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Odświeżam temat Bo tak czytam i czytam i widzę, że zrobił się z tego niezły OT Nikt w sumie nie odpowiedział jednoznacznie jak to jest z tym komputerem, może ktoś ma jakieś nowe info - wystarczą same zegary czy też nie?? Co zrobić, żeby cieszyć się wskazaniami komputera? :027: Zegary to sam wyświetlacz, sprawdz wyprowadzenia o model komputera bo to on zapewne steruje tymi danymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jar Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 ok, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi