Gość boloxxx Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Witam Mam micrę K11 z 95 roku. Problem polega na tym, że w moim modelu nie ma czasowego przełącznika wycieraczek (jest tylko wolny i szybki bieg). Jest to uciążliwe. Postanowiłem kupić manetkę z czasowym przełącznikiem, jednak okazało się, że sama manetka nie wystarcza. Bardzo proszę o pomoc. Co jeszcze muszę mieć, żeby to uruchomić? -- Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sauron Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 najczęściej przekaźnik ..nie wiem czy w standarcie była instalacja pod ten przekaźnik, ale na logike tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość boloxxx Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 najczęściej przekaźnik Hmm fajnie . Tylko gdzie go w aucie szukać. Nie jest to raczej żaden z trzech przekaźników (licząc od dołu) znajdujący się po prawej stronie w skrzynce bezpieczników. Proszę o pomoc . -- Pozdrawiam [ Dodano: Pią 02 Mar, 2007 18:35 ] Witam ponownie Byłem w serwisie Nissana i okazuje się, że oprócz przełącznika wycieraczek muszę mieć: silniczek wycieraczek z odpowiednim modułem do pracy przerywanej oraz przekaźnik czasowego biegu wycieraczek (ponoć ciut wyższy, niż standardowe przkaźniki ale to mogła być subiektywna ocena pana z serwisu) + dodatkowy przewód łączący silniczek z w/w przekaźnikiem. -- Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mushroom Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Może zapytaj Zella, on to przerabiał w Almerze, jak zmieniał silnik na 2.0. Coś było napisane na ten temat, ale nie pamiętam gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LewisDM Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Wiecie kiedy bedzie premiera nowego iPhone 5? Liczylem, ze wypuszcza go jeszcze w tym roku, a poprawili jedynie iphona 4. Nie tego oczekiewalem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.