lukeswirus Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 poszukuje włączników światła kabiny pasażera do drzwi pasażera i bagażnika, które również są od alarmu i nie mam poojęcia gdzie tego szukać i dokładnie pod jaką nazwą to moge znaleźć. Wszystkich znających temat proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Włącziki światła kabiny masz troszke niżej od miejsca zaznaczonego przeze mnie szczałką. Jest to taki włącznik naciskowy w gumowej czarnej osłonce przykręcony do nadwozia przy drzwiach. A co do włącznika światła w bagażniku t wogóle takowe światło masz? Bo ja nie mam także Ci nie pomogę w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 gdzie tego szukać i dokładnie pod jaką nazwą to moge znaleźć Wyłącznik krańcowy, o ile o to Ci chodziło. Na allegro widzę, że są po 3-4 PLN, ale niezupełnie takie, jak przy drzwiach w micrze. Popytaj w dowolnym sklepie motoryzacyjnym, powinni mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 właśnie przypadkowo natrafiłem na takie krańcowki, trochę są inne ale rozmiarowo pasuja do Micry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawlo1030 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Czy ten wlacznik pasuje do micry? bo od strony pasazera zapala swiatlo w kabinie a od kierowcy dodatkowo piszczy jak masz zapalone swiala i otworzysz drzwi.Co do klapy bagaznika wlacznik jest zintegrowany w zamku klapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.