dzemik Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zapodałem kółka całoroczne. Przy okazji przegląd podwozia, śruby pod skrzynią na miejscu. Odkryłem dziwną plastikową skrzynkę zamocowaną na podwoziu pod fotelem pasażera. Wiecie co to ? Czujnik kurtyn bocznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jaka wiosna, przecież dopiero 1 marca... ja tam myślę że zima jeszcze nas zaskoczy ;-) btw: kółka to zapodałeś chyba letnie, bo nazywanie ich całorocznymi przeczy temu że w zimie zakładałeś inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja tamte opony to bym raczej nazwał snieżne , bo chociaż mają oznaczenie M+S to na błoto się nie nadają. Teraz u mnie raczej wszystko błotne, w nocy jedynie mrozi. Na Snow Scorpionach można się utopic w błocie. A generalnie wiosna niedługo - przyszły tydzień 15 st. C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A trzeba było se kupić Coopery albo Dunlopy Grandtrek to by i po błocie poszły. U mnei strat nie ma Skrzynce się przyjrzę A zwróćcie uwagę nba przednią ścianę skrzyni ładunkowej. Czy aby napewno nie przecieka wam gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojan Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Dunlopy Grandtrek to by i po błocie poszły. Do czasu we czwartek próbowałem wjechać parchem na zbocze ok. 30%. W środe bez zająknięcia na jałowym (4LO) prawie. Pierwszy dzień jak odpuściło a tam gliny pylaste więc ślisko się zrobiło jakośc dziwnie i jak na trawersie zaczął mi czołg zsuwać sie bokiem to Grantreki nic nie mogły zdziałać. Poszedłem w dół na kreche. Ale w wiertni to się najadłem stracha bo wysoka i chłopaki przekładali świdry z lewa na prawo jako balast (w końcu 15świdrów to hakieś 250kg:)). Czekam aż obeschnie. PO zimie zero strat, ni prawie przytarta skrzynka rozdzielcza w Gazeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja mam coopery ale już zmieniłem na te seryjne bo mi ich szkoda :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.