Gość andy gordon Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 To przynajmniej obiecuję, że będę sie starałTy nie obiecuj tylko -do boju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Andy... Ty tak sobie siedzisz w bezpiecznej odległości i kolegę podpuszczasz......ładnie to tak :027: ? [ Dodano: Czw 10 Maj, 2007 01:01 ] jak tam navarka (chociaz to raczej retoryczne pytanie )? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 jak tam navarka (chociaz to raczej retoryczne pytanie )?super!kompletnie brak mi jednak obiektywizmu Zaczynam zastanawiac sie czy naprawde chcialbym miec inne auto,gdyby cena nie grala roli Nie sadze,bo to ie tylko wol roboczy ale swietne auto do wszelkiego hobby.A propo's Irlandia bardzo by ci sie spodobala-mnostwo stadnin koni i cudowne miejsca do przejazdzki [ Dodano: Czw 10 Maj, 2007 01:10 ] Andy... Ty tak sobie siedzisz w bezpiecznej odległości i kolegę podpuszczasz......ładnie to tak-to dlatego ze jestem bardzo szczesliwie zakochany w kobiecie z ktora jestem juz wiele lat,a GREG samotny romantyk..milosnik kwiatow,miodu i OS.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 -to dlatego ze jestem bardzo szczesliwie zakochany w kobiecie z ktora jestem juz wiele lat. podpuszczania to nie tłumaczy.....szczególnie na osy:P... to niebezpieczne stworzenia są ...a jak użądli to ho,ho...(.wiem co mowie bo mam alergie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 jak tam navarka (chociaz to raczej retoryczne pytanie )?super!kompletnie brak mi jednak obiektywizmu Zaczynam zastanawiac sie czy naprawde chcialbym miec inne auto,gdyby cena nie grala roli Nie sadze,bo to ie tylko wol roboczy ale swietne auto do wszelkiego hobby.No własnie dlatego tak mi się podoba ten samochodzik, większość z forumowiczów jest chyba z niego zadowolona A propo's Irlandia bardzo by ci sie spodobala-mnostwo stadnin koni i cudowne miejsca do przejazdzki I po co kusisz? Równie wiele stadnin koni jest na Pojezierzu Drawskim baaaardzo dużo stadnin i widoki, widoki i raz jeszcze widoki no i sporo trawy i suchego chleba dla konia Andy... Ty tak sobie siedzisz w bezpiecznej odległości i kolegę podpuszczasz......ładnie to takNo widzisz Andy wystraszyłeś Ikę o... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No widzisz Andy wystraszyłeś Ikę z tym to cieżko ...musiałaby sie bardziej postarać [ Dodano: Czw 10 Maj, 2007 01:21 ] a Panowie widze też spac nie mogą ....nawet ten szczesliwie zakochany sie po nocy po forum włóczy.... :diabel: :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No widzisz Andy wystraszyłeś Ikę o... z tym to cieżko ...musiałaby sie bardziej postaraćWlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Hmmm... Siły zbiera? ja raczej sowa jestem... Chociaz nie koniecznie kapitan Sowa albo lepiej - puchacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ika74 Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 a ja sie na navare napatrzec nie moge ....to jednym okiem na ekran a drugim przez okno...to sie podzielnosc uwagi nazywa [ Dodano: Czw 10 Maj, 2007 01:32 ] Hmmm... Siły zbiera wsparcia szuka... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andy gordon Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 a ja sie na navare napatrzec nie moge ....to jednym okiem na ekran a drugim przez okno...to sie podzielnosc uwagi nazywa Rozumiem. :one: ja raczej sowa jestem... Chociaz nie koniecznie kapitan Sowa albo lepiej - puchaczMyslalem ze jakies bardziej z laka zwierze wymyslisz,bo wiesz te kwiaty,nektar troche mnie zmylily skowronek jakis czy sokol.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GregMar Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Oczywiście, że sokół... Maltański do tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MBL Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pojeżdziłem D40 w manualu, faktycznie 1-ka jest krótka, można jej na asfalcie nie użuwać. Ciekaw jestem jakie są różnice w przyspieszeniu w stosunku do A/T i czy przy dużych prędkuściach A/T jest głośniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danko Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zeby odczuc róznice przyspieszen a/t vs. manual musialbys zmieniac biegi z plynnoscia i szybkoscia carlosa sainz'a... Naprawde 1.5sek. róznicy jest niezauwazalne czego nie mozna powiedziec o komforcie jazdy w przypadku A/T. Rewela. Grunt to nie wciskac gazu w opór, 3/4 glebokosci i automat nie ciagnie do 4500obr/min.... Odchodzisz za swiatel pierwszy...jesli Ci zalezy. ps. moja teraz w miescie pokazuje 16l/100km, nie ukrywam,ze wyprowadza mnie tym lekko z równowagi. Zalozylem pokrywe paki (Steeler, skladana na trzy,sztywna pokryta brezentem. Super funkcjonalna) po czym mial niby palic mniej... Takiego ch... Pozdrawiam Cie Ika. danko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krathor Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 U mnie przy manualu też nie zauważyłem spadku spalania po założeniu "budy" na skrzynię. Niestety... Nie wiem ile mój pali na mieście bo boję się sprawdzać. Udało mi się zejść ze spalaniem do 10,5l/100km ale to strasznie nudna jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 mnie buda też nic nie dała w temacie spalania. Za to spadło trochę po wymianie fabrycznego oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ludziska coś jest nie tak z waszą techniką jazdy skoro wam tyle kotłuje. I nie strzelać fochów. Ostatnio byłem w przedstawicielstwie Scanii i oni organizują szkolenia dla kierowców. Podobno przy odpowiedniej technice jazdy różnice mogą dochodzić do 25%. Ja jeżdżę nie przejmując się tym ile spali a i tak przeważnie mieszczę się w 10 l/100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danko Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zobaczysz Ryży, zaśniesz kiedys za kierownicą.... Podskocz chociaz do 13tu dla wlasnego bezpieczeństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domadm Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 hehhehe.... dobre. Ryży, nie jeździsz przypadkiem w kapeluszu???? Żałuję trochę że nie załapałem się na wersję Euro 3, tam 9l to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mayo Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Don't worry Danko - u mnie na początku - przy AT jak wiesz, było ca 15 l/100 a teraz po niecałych 10 tys pali ca 13 - a nóżkę mam ciężką Mayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danko Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mayo, wziałem taka pokrywe jak Twoja. Bardzo praktyczna. Dzieksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryży Koń Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Eeeee czepcie się tramwaja Jeżdżę zadowalająco. jak ktoś chce to może się ze mną przjechać dla sprawdzenia. Danko... mieliśmy okazję widzieć się na ul. Rosoła.... któregoś dnia z rana Obczaiłem gdzie parkujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danko Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie śledż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość navara Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 MI pali 9 :diabel: i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Petroniusz001 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Jak w manualu zachowuje się 6 bieg, czy jest elastyczny, czy jest zbędny, oraz przy jakiej prędkości na trasie Navara pali 9-10 litrów? Moja Navara pali 9-10 tylko na trasie 5 bieg i 90/h czyli bez sensu, na 6 biegu przy 130 pali około 11/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi