gre Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 JA chyba też sie wybiore, pewno z ekipa KSRmotorsport się zabiore i przetestujemy słynną "wściekłą pomarańczę" :wink: a ja dzis jestem wściekły granat i ch*j mnie strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 na dobrą sprawe jest tydzień czasu ale mam go strasznie mało w dzień, jutro powalcze z choelrnym koeltkorem wydechowym w wolnej chwili, tak po cichu sąde ze auto uda mi sie doprowadzić do stanu "lekkiego zapeirdalania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 to kto pojedzie do torunia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2005 będize Greg ale nie wiadomo czy wystartuje bo on boi dudek jest no i Banan Swoim 200SX, jak się zdąrzy zrobić wydech to się wystartuje jak nie to jako widzowie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 będize Greg ale nie wiadomo czy wystartuje bo on boi dudek jest no i Banan Swoim 200SX, jak się zdąrzy zrobić wydech to się wystartuje jak nie to jako widzowie 8) a ja bede??autem?? 8) :?: :twisted: :roll: :roll: a może :cry: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 cos wyglada ze "boi-dudek" nie pojedzie bo koledzy cos nosami kreca i nie chca na wycieczke sie ruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Kręcą bo wozy niedokończone... A Tobie grzesiu nei chce się wystartować więc na co to tyle km przejechać :roll: :?: Do Tego Banan Nie ma męskiego wydechu i taką dwu setkę Sunny GTi objedzie a to zniechęci go do dlubania przy tej maszynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Kręcą bo wozy niedokończone...A Tobie grzesiu nei chce się wystartować więc na co to tyle km przejechać :roll: :?: Do Tego Banan Nie ma męskiego wydechu i taką dwu setkę Sunny GTi objedzie a to zniechęci go do dlubania przy tej maszynie... bo ja lubie poogladac jak wozy kreca czasy a 200 km to jeszcze nie tak daleko zeby sie nie przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 to może sie ustawiamy na bemowo konkretnie, na jazde jak ktoś ma czym a pozniej na bibe do rana??greg76 i ja sie piszemy!! młody, sami, coobcio??dawajcie ruszac zapyziałe dupska i sie spotykamy w składzie kompletnym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GugiBaoo Opublikowano 8 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2005 jak ja sie poskladam do końca to moze w padne tez ale w wa-wie to SSS grasuje a z nimi nie mam szans-ale co tam-zabawa sie liczy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 ze tez ja tak daleko mieszkam , jak tylko sie zjawie w polsce to ja sie zjawie na ty bemowie :wink: moim dzioneczkiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Just For Fun ! Ja może do maja bede mieć te 250KM - Stage II wykonane to coś tam powalcze - postaram się o dobre tyły w klasie turbo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Taki mały OT, nbo nie chce dla takiej pierdoły wątka zakładac. Czy jednym z wniosków z tego wykresu jest to iż aby efektownie przyśpieszać to nie warto kręcic powyżej 5tys tylko zmienic na wyższy bieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 pytanie pomocnicze: a jak przy 5K zmienisz bieg to na ile obrotow spadnie :?: ... i juz chyba gotowa odpowiedz :wink: BTW jest taki topik z wykresami i chyba tam to powinno sie znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Z tego co ja tu widze to najodpowiedniejszy moment do zmiany biegów to ok 6900obr.min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 ok, dzięki koniec OT :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Prośba o przeklejenie, bo wpisów już od dawna nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gaweł Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 To ja odświeżę kotleta: Czy sekcja sportowa jeszcze działa ? Chciałbym się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtomek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Działa, sekcja sportowa sie uaktywni. Odpaliłem dzisiaj czerwoną i rechocze lepiej niż Subarki. Majstersztyk z Coobcia wydechem.Jesczcze trochę i .... założymy przyzwoite turbo na 300 KM !!!! A przysięgałem że będzie N/A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybon Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Działa, sekcja sportowa sie uaktywni. Odpaliłem dzisiaj czerwoną i rechocze lepiej niż Subarki. Majstersztyk z Coobcia wydechem.Jesczcze trochę i .... założymy przyzwoite turbo na 300 KM !!!! A przysięgałem że będzie N/A Żeby przystapić do sekcji sportowej musze spełnić jakies warunki..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worm#21 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Żeby przystapić do sekcji sportowej musze spełnić jakies warunki..?? również podpinam się pod temat Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 a ty juz sie zapisales ?? poki co tez masz jakis stożek i ryczący wydech heheh sorry za OT swoje wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi