Gość rskorup1 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam serdecznie, Proszę o informację - konsultację ( Almera N16 Visia) na temat: - czy przyciski sterowania szybami i centralnym zamkiem umieszczone na drzwiach kierowcy są podświetlone? U mnie PODśWIETLONY tylko przycisk AUTO???? - czy joystick sterowania szybami oraz regulacja podniesienia świateł też posiada podświetlenie? Jak operować nimi w nocy, po omacku??? Czy mam zbyt wysokie wymagania, czy też ten typ tak jest wyposażony? W skodzie były...... POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek N16 2,2 Di Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Tak podświetlone jest tylko AUTO Chyba ci chodziło przy tym drugim pytanku o joystick sterowania lusterkami - i też nie posiadają podświetlenia. chyba że sobię podłączysz jak nie to w nocy na macankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup1 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Mam doświadczenie jestem 17 lat po ślubie ......z jedną zoną!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafs Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja mam zawsze podczas jazdy małą lampkę halogenową w zębach (między jedynkami) i jeśli chcę np. podregulowac lusterka lub uchylić szybe pasażera - językiem ją włączam (włanczam?) i ustami kieruje strumień światła tam gdzie trzeba. Brzmi absurdalnie? Ale wierzcie mi, odrobina wprawy i będzie miodzio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup1 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Wstaw sobie złote jedynki zaoszczędzisz na prądzie. :diabel: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Z uwagi na niedorobe producenta ...mozna swiecic oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_flori Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 świecić oczami - słusznie - niedoróbek producenta jest znacznie więcej np. brak podświetlenia schowka.... - i osobiście tego mi bardziej brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 arek N16 2,2 Di napisał chyba ci chodziło przy tym drugim pytanku o joystick sterowania lusterkami jednak pewnie koledze chodziło o joystick od regulacji świateł, który OCZYWIŚCIE nie jest podświetlany:) dobrze że zegary mają podświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meridion Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Racja, tez sie dziwiłem, że w starych almerach/primerach jest wszystko podswietlane a w nowej N16 nic tylko jeden jedyny przyciski AUTO-śmieszne albo inaczej skromnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.