Guest rskorup1 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Witam serdecznie, Proszę o informację - konsultację ( Almera N16 Visia) na temat: - czy przyciski sterowania szybami i centralnym zamkiem umieszczone na drzwiach kierowcy są podświetlone? U mnie PODśWIETLONY tylko przycisk AUTO???? - czy joystick sterowania szybami oraz regulacja podniesienia świateł też posiada podświetlenie? Jak operować nimi w nocy, po omacku??? Czy mam zbyt wysokie wymagania, czy też ten typ tak jest wyposażony? W skodzie były...... POZDRAWIAM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arek N16 2,2 Di Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Tak podświetlone jest tylko AUTO Chyba ci chodziło przy tym drugim pytanku o joystick sterowania lusterkami - i też nie posiadają podświetlenia. chyba że sobię podłączysz jak nie to w nocy na macankę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rskorup1 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Mam doświadczenie jestem 17 lat po ślubie ......z jedną zoną!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafs Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Ja mam zawsze podczas jazdy małą lampkę halogenową w zębach (między jedynkami) i jeśli chcę np. podregulowac lusterka lub uchylić szybe pasażera - językiem ją włączam (włanczam?) i ustami kieruje strumień światła tam gdzie trzeba. Brzmi absurdalnie? Ale wierzcie mi, odrobina wprawy i będzie miodzio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rskorup1 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Wstaw sobie złote jedynki zaoszczędzisz na prądzie. :diabel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest medor Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Z uwagi na niedorobe producenta ...mozna swiecic oczami Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_flori Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 świecić oczami - słusznie - niedoróbek producenta jest znacznie więcej np. brak podświetlenia schowka.... - i osobiście tego mi bardziej brakuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest marcinde Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 arek N16 2,2 Di napisał chyba ci chodziło przy tym drugim pytanku o joystick sterowania lusterkami jednak pewnie koledze chodziło o joystick od regulacji świateł, który OCZYWIŚCIE nie jest podświetlany:) dobrze że zegary mają podświetlenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
meridion Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Racja, tez sie dziwiłem, że w starych almerach/primerach jest wszystko podswietlane a w nowej N16 nic tylko jeden jedyny przyciski AUTO-śmieszne albo inaczej skromnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.