bandi Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 olej mi leci w skrzynce biegów z wybieraka biegów na dole w p-10 jak to uszczelnić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 olej mi leci w skrzynce biegów z wybieraka biegów na dole Wymienić uszczelniacz, istnieje taki. Albo tuż przed przeglądem elegancko pozbyć się śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 podjedz no kanał w drodze na przeglad, szmateczka przejedziesz:P i wyglada jak z fabryki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 albo na przeglad flaszeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 flaszeczka Jark byłbym ostrożny z takimi pomysłami bo na forum jest tylu "prawych i sprawiedliwych" że sam jestem w szoku :/ jak ostatanio napisałem że załatwiam przeglądy sobie i kolegą bo mają ciemne szyby do mnie zbesztali że jestem zły.... Ale ja nadal stoje na swoim i popieram twoj pomysł, dobry Jack Daniels i diagnosta juz oleju nie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Spokojowo, to jest polska - i tu trzeba sobie radzić. jest tylu "prawych i sprawiedliwych" Taaa, to tak jak ekolodzy, którzy przykuwali sie do zapory w czorsztynie podczas jej budowy - ciekawe gdzie byli jak to dzięki tej zaporze nie doszło do ...... szkoda słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 :diabel: dobrze że nie wszyscy na tym forum starają sie być " bardziej papiescy od Papierza " Spokojowo, to jest polska - i tu trzeba sobie radzić. Zgadzam sie w 100% Polska to dzungla i albo jestes na końcu łancucha pokarmowego albo jestes ofiarą... Pozdrwiam wszystkich sprawiedliwych :fuckyou: Pozdro dla Jarkk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ja mam przeglad legalny a jezdze starym trupem.Jak widac mozna miec Dziekuje Gringo za pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Misiek nie bierz sobie tego do serca...mi od samego początku chodziło tylko o to że Wy nie mogliście zrozumieć że nie dostaniesz przeglądu jeżeli masz przednie boczne szyby przyciemnione mocnej niż 30% a ja wcześniej tak własnie miałem ( 50% ) i teraz w nissanie też tak zamierzam zrobić...bez lewego przeglądu nie masz szans na dostanie pieczątki do dowodu. Nie wiem jak wam moge to jaśniej wytłumaczyć i zebyście mnie zrozumieli i to dlaczego ja akurat bije pieczątki bez zbędnych przeglądów Pozdrawiam i przepraszam jezeli kogos uraziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Spoko,nie przejmuj sie tak Przyznam sie ze raz mialem lewy przeglad ale tylko raz.Nie mialem akurat kasy na drazki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 raz mialem lewy przeglad To ty też zbój jestes :diabel2: w szkole pewnie też na klasówkach ściągałeś, także wiecej grzeszków mozna sie doszukać Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Pozdrwiam wszystkich sprawiedliwych dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi