Gość Daniel_i_Maxima Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Witam. Szukam użytkowników posiadających Maxime 3.0 24V 6V w amerykańskiej wersji. Jeśli jest ktoś,to proszę o kontakt.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ale o co chodzi? I jaka maxime? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel_i_Maxima Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Maxima z 1987 roku, A szukam ogólnie użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karol Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja mam Europę - więc odpadam . Podpowiem Ci jednak , że jak poszperasz po Forum to bez trudu znajdziesz wiele cennych informacji nt. Maximy US . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWare Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Maxima z roku 1987 nawet na ameryke nie miała 24vavle. Od roku 1992 wprowadzono wersje SE która posiadała silnik DOHC, 24 vavle(oznaczone były emblematami na tylnich szybach 4DSC-four door sport car)samochody te były robione wyłącznie na ameryke. Sam osobiście poszukuje wersji SE na częsi bo dąże do przeróbki europy na amerytke i poszukuje licznika białego więc jeśli ktoś ma lub wie kto ma to prosze o kontakt!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba2222 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja mam maxime usa z 1991r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woj2005 Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 ja tez mam maxime 3,0 V6 1996 rok amerykanska sciagnieta ze stanów 3 lata temu i mam pytanie gdzie jest filtr powietrza od klimy bo chce wymienic a niewiem gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 ja tez mam maxime 3,0 V6 1996 rok amerykanska sciagnieta ze stanów 3 lata temu i mam pytanie gdzie jest filtr powietrza od klimy bo chce wymienic a niewiem gdzie jest? podejrzewam ze wersje amerykanskie ow filtra nie posiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sunboy1 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 TEż mam maxime 92r. 3.0 V6 sprowadzona z kanady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 sunboy1, wpłacaj kase na Zlot Ogólnopolski i przyjeżdżaj, będzie nas więcej w Maximach tym bardziej że masz niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 TEż mam maxime 92r. 3.0 V6 sprowadzona z kanady. No nawet nie probuj sie wykrecac MAXIMA team rosnie w sile! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foorest1 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Cześć. Co dofiltra to możesz szukać go pod schowkiem. Ale ja to ostatnio robiłem i poszukiwania okazały się zbyteczne. Bo niewszystkie maximy US mają owy filtr. Zanim kupisz filterek najpierw zobacz. Ja zrobiłem odwrotnie i posiadam filtr na stanie.... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi