Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Maxima w wersji amerykańskiej

Guest Daniel_i_Maxima
 Share

Recommended Posts

Guest Daniel_i_Maxima

Witam. Szukam użytkowników posiadających Maxime 3.0 24V 6V w amerykańskiej wersji. Jeśli jest ktoś,to proszę o kontakt.pozdr

Guest karol

Ja mam Europę - więc odpadam . Podpowiem Ci jednak , że jak poszperasz po Forum to bez trudu znajdziesz wiele cennych informacji nt. Maximy US . Pozdrawiam :)

Maxima z roku 1987 nawet na ameryke nie miała 24vavle. Od roku 1992 wprowadzono wersje SE która posiadała silnik DOHC, 24 vavle(oznaczone były emblematami na tylnich szybach 4DSC-four door sport car)samochody te były robione wyłącznie na ameryke. Sam osobiście poszukuje wersji SE na częsi bo dąże do przeróbki europy na amerytke i poszukuje licznika białego więc jeśli ktoś ma lub wie kto ma to prosze o kontakt!!

• 2 weeks later...
Guest woj2005

ja tez mam maxime 3,0 V6 1996 rok amerykanska sciagnieta ze stanów 3 lata temu i mam pytanie gdzie jest filtr powietrza od klimy bo chce wymienic a niewiem gdzie jest?

ja tez mam maxime 3,0 V6 1996 rok amerykanska sciagnieta ze stanów 3 lata temu i mam pytanie gdzie jest filtr powietrza od klimy bo chce wymienic a niewiem gdzie jest?

podejrzewam ze wersje amerykanskie ow filtra nie posiadaja

• 1 month later...

sunboy1, wpłacaj kase na Zlot Ogólnopolski i przyjeżdżaj, będzie nas więcej w Maximach :) tym bardziej że masz niedaleko ;)

TEż mam maxime 92r. 3.0 V6 sprowadzona z kanady.

No nawet nie probuj sie wykrecac :) MAXIMA team rosnie w sile!

Cześć. Co dofiltra to możesz szukać go pod schowkiem. Ale ja to ostatnio robiłem i poszukiwania okazały się zbyteczne. Bo niewszystkie maximy US mają owy filtr. Zanim kupisz filterek najpierw zobacz. Ja zrobiłem odwrotnie i posiadam filtr na stanie....

Pozdrawiam.