Gość bemol Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Witam Czy ktoś stosował filtr tej firmy, czy warto go kupić czy lepiej dołożyć i kupić inny. Na Allegro jest po dość okazyjnej cenie: http://www.allegro.pl/item169480501_filtr_...a_p12_wegl.html Prosiłbym o opinie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja kupiłem filtr kabinowy tej firmy do N15 i jest spoczko :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patriot Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Ja kupilem tej firmy z miesiac temu do N15. Powiem tyle, ze ledwo pasuje, schowek musze na sile zamykac, bo uchwyty za bardzo wystaja. Co do dzialania ciezko powiedziec, nie widze, zeby jakies paprochy lecialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danstan Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 czy warto go kupić czy lepiej dołożyć i kupić inny. Nie namawiam i nie odradzam. Ja kupiłem bo był jedyny do N16 z wkładem węglowym na rynku ( cena była 39 zł + koszt przesyłki ), używam, nie żałuję tym bardziej, że oryginalny nissanowski, bez wkładu węglowego, w ASO kosztuje coś ok. 100 zł. Decyzja należy do Waćpana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 a ja kupilem za 46 zeta w naszym sklepie netowym Pasuje i nie ma problemow ..mysle, ze wynalazki nie zawsze sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bemol Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ..mysle, ze wynalazki nie zawsze sa dobre Zgadza się nieraz można się przejechać, ale mi zależy na tym żeby filtr był z wkładem węglowym a tych na rynku nie ma zbyt wielu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cejzik Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ja go mam w N16, jest z niego zadowolony. Szyby przestały parować a jeśli chodzi o jakość wykonania to jest dużo lepsza niż nie węglowego kupionego w JC (miałem wcześniej). Następny też kupię taki. Ten kupiłem w styczniu 2007 i jak na razie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bemol Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Nie pozostaje mi nic innego jak go kupić i sprawdzic, ale myślę że nie będzie żadnych niespodzianek. Dzieki serdeczne za pomoc . Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zdaje się że nasz klubowicz kupił teraz taki. Noooo, Maxpaynemm - podziel się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Panowie spokojnie jeszcze do mnie nie dotarł jak będe go miał to napewno napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość senderx Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Jakiś miesiąc temu zakupiłem właśnie taki filtr do swojej almy. Narazie dziwła wporządeczku. No...ale to dopiero miesiąc, zobaczymy co dalej. Natomiast co do spasowania filtra to też nie było problemów...jak się troszkę popieści to się i zmieści [ Dodano: Czw 08 Mar, 2007 20:38 ] Jakiś miesiąc temu zakupiłem właśnie taki filtr do swojej almy. Narazie działa wporządeczku. No...ale to dopiero miesiąc, zobaczymy co dalej. Natomiast co do spasowania filtra to też nie było problemów...jak się troszkę popieści to się i zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość notek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A ja szukam WĘGLOWEGO do Note - na pewno to identycznie ten sam, co do najnowszej Micry, ale nie mogę znaleźć. Ma ktoś jakiś namiar? Bo przyzwyczaiłem się w poprzednim aucie do węglowego i byłem bardzo zadowolony: tam miałem Filtrona, ale do Micry Filtron robi tylko zwykły, niewęglowy... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi