Gość maciulek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 NO TAK TAJEMNICZA DO TEGO STOPNIA ŻE SPAĆ RPZEZ TO NIE MOGE HEHE... Mianowicie... Nie mam aktualnie aparatu ale jako grafik zrobilem na szybko model silnikopodobny hehe Powiedzcie mi co to za ruraka! jest taka zagięta i nic do niej nie jest podłączone - ona ma sobie tam tak sterczeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 W ciemno - odpowietrzenie skrzyni biegów. Jeśli tak, to ma być nic podłączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Tak ma być. Ale już o tym było, łatwiej Ci było poszukać, niż rysować . Ale przy okazji może niektórzy dowiedzą się, gdzie jest przepływomierz (wskazówka - w oryginale nie jest czerwony). :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ABT Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 hehe o to samo sie tu kiedys na forum pytalem jak mialem tyle postow co Ty, odpowiedzieli mi ladnie ze to odma, ale potem wlasnie naprostowali ze to odpowietrzenie skrzyni biegow http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...;highlight=odma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciulek Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Kożystałem z szukajki ale jakoś nie mogłem znaleźć Dzięki za pomoc ps. przepływomierz jest czerwony żeby nie zlewał się z resztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.