Guest maciulek Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 NO TAK TAJEMNICZA DO TEGO STOPNIA ŻE SPAĆ RPZEZ TO NIE MOGE HEHE... Mianowicie... Nie mam aktualnie aparatu ale jako grafik zrobilem na szybko model silnikopodobny hehe Powiedzcie mi co to za ruraka! jest taka zagięta i nic do niej nie jest podłączone - ona ma sobie tam tak sterczeć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest B12 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 W ciemno - odpowietrzenie skrzyni biegów. Jeśli tak, to ma być nic podłączone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domiss Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Tak ma być. Ale już o tym było, łatwiej Ci było poszukać, niż rysować . Ale przy okazji może niektórzy dowiedzą się, gdzie jest przepływomierz (wskazówka - w oryginale nie jest czerwony). :one: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ABT Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 hehe o to samo sie tu kiedys na forum pytalem jak mialem tyle postow co Ty, odpowiedzieli mi ladnie ze to odma, ale potem wlasnie naprostowali ze to odpowietrzenie skrzyni biegow http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...;highlight=odma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest maciulek Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Kożystałem z szukajki ale jakoś nie mogłem znaleźć Dzięki za pomoc ps. przepływomierz jest czerwony żeby nie zlewał się z resztą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.