Gość klichu Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam. Mała prośba do użytkowników P12 z ksenonkami. Mógłby któryś z was wrzucić fotki jak świecą one w dzień a jak w nocy ( chce zobaczyć barwę światła ) bo na dniach do mojej Primerki powracają znowu xenonki. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radkow Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Czesc, nie mam zdjecia w nocy ale pod ponizszym linkiem mozesz zobaczyc jak to wyglada u mnie w dzien http://foto.onet.pl/31w7,egg014e4cg3g,7eif...tml?D=1&V=1 To jest zdjęcie zrobione jak jeszcze mialem żółte pozycje. Teraz wygląda o wiele lepiej na białych diodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Radkow a masz może wiedze jaką temperature barwową mają te twoje xenonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radkow Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Nie mam pojecia Chyba ze jest to na zarowce napisane, to moge sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A nie wiem czy jest na zarówce,a po drugie wątpie czy sie do niej dostaniesz...to chyba wszystko jest zabudowane. Myślalem że wiesz,bo ja chce kupic xenony do swojej P11 i zastanawiam sie o jakiej tempreraturze barwowej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dimas Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ponoc w 95% seryjnych aut z xenonami barwa to 4300K sa tez 4100K to sa barwy jasno niebieskawe niby daja np 23% lepsze swiatlo jak zarowki o barwie 6000K. na zarowkach nie jest napisane jaka barwa(przynajmniej u mnie nie bylo)a dostac sie do xenonow w P12 to w sumie nie problem. tylko zdjecie zrobilem nizej bo myslalem ze bendzie lepiej widac a sie troche zlalo.zrobie jeszcze wieczorkiem [ Dodano: Sro 07 Mar, 2007 20:18 ] bo na dniach do mojej Primerki powracają znowu xenonki a co Ci sie stalo maly dzwonek byl :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Kiedyś dostał lekkiego strzała i wybił sie jeden xenon a że mi sie nie chciało kasy wywalać na xenonki to wsadziłem narazie zwykłe a teraz myśle o powrocie na xenonki bo jeden leży w garażu muszę tylko drugiego dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 ponoc w 95% seryjnych aut z xenonami barwa to 4300K sa tez 4100K to sa barwy jasno niebieskawe Dzieki za objaśnienie, bo ja sie zastanawiam,a w zasadzie planuje zakup xenonów do swojej P11 o temperaturze barwowej 6000K. Koleś ma w mesiu C-klase 95' takie właśnie założone, sam zakładał i autko wygląda rewelacja, ładnie to świeci i robi mega efekt, teraz patrzyłem na allegro koszt takiego zestawu wacha się od 500-600 zł także w zasadzie żaden wydatek a efekt jest mega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Gringo jak założysz to wrzuć fotki w ten temacik. Ja też patrzylem na takie do własnego montażu bo podobno efekt zasuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Gringo jak założysz to wrzuć fotki w ten temacik. Ja też patrzylem na takie do własnego montażu bo podobno efekt zasuper. Oki, jak juz to zrobie to wrzuce fotosy na stronke...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Witam! Chcem kupić nowe żarówki do xenonów bo te które teraz mam świecą na biało... ;/ czy są jakieś żarówki lepszej firmy które tak będa świeciły...;/ tak czytam na forum i nikt jakoś jednoznacznie się nie określił w tym temacie;/ ?? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Hej, Chcem kupić nowe żarówki do xenonów bo te które teraz mam świecą na biało... ;/ czy są jakieś żarówki lepszej firmy które tak będa świeciły...;/ Szukaj takich o cieplocie powyzej 6000K (takie masz pewnie teraz wsadzone). http://www.xenony.net.pl/temperatury.jpg BTW: sliczne autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sofaboss Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 no tak.. tylko gdzie kupic takie zarowki??? bo jak widze te z allegro to jakos nie wzbudzaja zaufania... i producent ich nikomu blizej nieznany;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi