Gość grzegorz1 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam,mam pytanie autko mam od niedawna i jeszcze nie kupowałem nic do zawieszenia a więc mam pytanie chodzi mi o sworzeń dolny wachacza do almery 1,4 z 1998 n15 jakiej firmy najlepiej kupić aby za pół roku nie robić tego ponownie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Dobre sworznie robi firma TRW (nie mylić z MOOG-iem) oraz LEMFORDER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Ja kupuje zawsze firmy 555 i nie narzekam. Długo wytrzymują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Ja też polecam firmę 555 jest to zawieszeniówka typowo japońska, choć też mam dobre zdanie o firmie CTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz1 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.