Guest grzegorz1 Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Witam,mam pytanie autko mam od niedawna i jeszcze nie kupowałem nic do zawieszenia a więc mam pytanie chodzi mi o sworzeń dolny wachacza do almery 1,4 z 1998 n15 jakiej firmy najlepiej kupić aby za pół roku nie robić tego ponownie.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristobal Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Dobre sworznie robi firma TRW (nie mylić z MOOG-iem) oraz LEMFORDER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maniek-ol Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Ja kupuje zawsze firmy 555 i nie narzekam. Długo wytrzymują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mrówka 27 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Ja też polecam firmę 555 jest to zawieszeniówka typowo japońska, choć też mam dobre zdanie o firmie CTR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest grzegorz1 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie tematem.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.