Gość andy_czarny Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Witam ... zbliza sie wiosna, wiec chce porzadnie wysprzatac moj, samochodzik teraz kwestia czym posprzatac pod maska - uzywal ktos jakiegos srodka, mozecie cos polecic czy zostalo mi jedynie szczota troche wody i jechane?? Przy okazji czym czyscicie felgi alu?? Jesli to mozliwe to jaki koszt takiego srodka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefino Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ja odradzam mycie pod maską- możesz umyć ale potem dokładnie oczść wszwszelkie kostki i popryskaj je sprayem poprawiającym kontakt. na twoim niejscu umyłbym gorącą wodą z karchera - ale to myje powierchownie.. pamiętaj- to tylko moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Macko dal mi link do rewelacyjnego srodka czyszczacego ja rowniez zamowilem juz doszedl. I jutro biore sie za wiosenne porzadki jak sloneczko zaswieci. Srodek sprawdzony...i ponoc rewela http://www.allegro.pl/show_item.php?item=168798375 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomi_00 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 medor gdy skonczysz to napisz nam jak wrazenia z zastosowania tego srodka. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówka 27 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zawsze możesz jechać na myjnię , niektóre oferują mycie auta pod maską. Jak coś zchrzanią to będziesz miał do nich pretensję najwyżej a nie do siebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medor Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 pod maska nie dzialalem tylko troche plastikowe rzeczy...a na zewnatrz super tylko, ze samo nie chcialo sie zrobic i przez godzinke sie spocilem ale autko wyglada super..gdyby tak poswiecic wiecej czasu to pewnie bylo by jak nowe Ale jestem zadowolony ....jak jade to w promieniach slonca niebieska almerka z CB rzuca sie w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.